Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Autor hitu Satisfaction míří do Česka, Benny Benassi vystoupí v Praze už tuto sobotu

Benny Benassi vystoupí v pražském klubu Duplex.
Benny Benassi vystoupí v pražském klubu Duplex.  (Autor: Duplex)
Autor: shp - 
6. září 2018
22:00

Pecku Satisfaction zná naprosto každý. Její autor - italský DJ a producent Benny Benassi je však mužem, který stojí za mnoha dalšími hudebními úspěchy. Je zakladatelem žánru hypnotech, získal prestižní ocenění Grammy a má za sebou vystoupení na těch nejznámějších akcích jako Tomorrowland. Nyní Benny Benassi míří do Česka. V sobotu vystoupí na exkluzivní akci Duplex Presents.

Legenda taneční hudby Benny Benassi naposledy vystoupila v České republice před dlouhými 12 lety. Její návrat je tak více než vítaný. Vlastním jménem Marco Benassi patří k nejpevnějším stálicím elektronické scény. Hraje již od poloviny 80. let a rozhodně neplánuje přestat.

Úspěchy zažíval již se svým bratrancem v duu Benassi Bros, které vydalo dvě alba. Jako sólový umělec má na kontě alba hned čtyři. Letní hitovka Satisfaction se hraje na každé správné party dodnes. Remix klasiky Bring The Noise od Public Enemy Benassimu přinesl dokonce cenu Grammy.

Během své kariéry Benassi spolupracoval s mnoha hvězdnými jmény, jako jsou Madonna, Chris Brown, Pitbull nebo Skrillex. Jde totiž o hudebníka s opravdovým talentem. Na vlastní uši si ho můžete poslechnout ve vyhlášeném pražském klubu Duplex na Václavském náměstí již tuto sobotu.

OFICIÁLNÍ FACEBOOK AKCE

Zobrazit celou diskusi