Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Nejpopulárnější psytrance duo světa Vini Vici: Izraelští DJové se vrací do Prahy

Psytrancové duo Vini Vici míří do Prahy.
Psytrancové duo Vini Vici míří do Prahy.  (Autor: MocNoc Music)
Autor: shp - 
1. března 2018
20:00

Jsou nejslavnějšími psytrance diskžokeji a producenty, kteří tento žánr představili masám. České publikum je také moc dobře zná. Řeč není o nikom jiném než o Vini Vici. Izraelští DJové se na konci března vrátí do Prahy.

Aviram Saharai a Matan Kadosh začali společně hrát v roce 2013. Brzy se stali těmi nejvyhledávanějšími psytrance hudebníky světa. Během své kariéry vystoupili na nejslavnějších festivalech, jakými jsou Tomorrowland, Balaton Sound, Creamfields nebo Luminosity.

Jejich styl je označován jako mainstream psytrance s prvky progressive soundu. Talentu izraelského dua si všimnula spousta dalších slavných producentů, kteří s nimi následně spolupracovali na známých sonzích. Nejde přitom o nikoho menšího než Armina van Buurena, Astrixe nebo W&W.

Vini Vici se vrátí do Prahy 30. března, kdy vystoupí v klubu SaSaZu. A nedorazí sami. Support jim bude dělat Izraelec Blastoyz a Švýcar Liquid Soul, které není potřeba posluchačům psytrancu představovat. Vyznavači tohoto stylu si na party přijdou rozhodně na své.

OFICIÁLNÍ FACEBOOK AKCE

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi