Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Nestihli jste Tomorrowland? Králové taneční hudby vás z léta provedou do zimy v centru Prahy

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: Ivan D. Hladík - 
18. srpna 2018
16:00

Dárek pro všechny, kdo milují taneční hudbu, dorazil do Prahy. Světoví DJové právě sem zamířili z  festivalů a svými sety prodlouží roztančené léto všem svým příznivcům až do prosince.

Největší a nejvýznamnější evropský hudební festival Tomorrowland láká ročně tisíce návštěvníků do belgického města Boom. Naposledy se tu na mixy světových dýdžejů tančilo v červenci. Smutní ale nemusejí být ani ti, kdo po jeho návštěvě zatím jen touží, přece jen – Belgie není za rohem. Pro milovníky elektronické hudby máme však dobrou zprávu, ti nejlepší z nejlepších přijíždějí do české metropole!

5125604:full:true:true

Od srpna do prosince se v klubu DupleX, The Rooftop Venue postupně představí současní mágové elektronické hudby – Deorro, Benny Benassi, Bob Sinclar, Martin Solveig a R3HAB. „Jako první z jmenovaných vystoupil už v pátek 17. srpna šestadvacetiletý americký DJ a producent DEORRO, autor megahitu Five Hours,“ řekl Blesku za pořadatele Pavel J. Turner. „Do Česka se vrátil po čtyřech letech se svojí jedinečnou show s originálním a nenapodobitelným stylem.“ Deorro se v roce 2014 dostal mezi nejvýše postavené „nováčky“ v TOP 100 DJs, uznávané ankety britského časopisu DJ Mag.

I v následujících týdnech ale je nač se těšit. Už 8. září rozjede show autor megahitu Satisfaction Benny Benassi (51), italský DJ a tvůrce electro house music oceněný prestižní cenou Grammy. 20. října uvítáme v Praze Boba Sinclaira (49), jehož remix World Hold on zabodoval v Billboard Magazine jako „Number One Hot Dance Club Play Single of 2006“ a porazil dokonce Madonnu i Christinu Aguileru.

Pusťte si hit Martina Solveiga "My Love":

Nejočekávanějším z mistrů DJského pultu je ale jistě Martin Laurent Picandet (41), známý spíše jako Martin Solveig. Tento výstřední francouzský DJ a producent elektronické hudby v centru metropole rozhýbe posluchače 16. listopadu. Vše završí vystoupením taktéž vynikající nizozemský diskžokej a hudební producent marockého původu R3hab 8. prosince. „Chceme představovat to nejlepší, co současná elektronická hudba nabízí. Proto přicházíme s pravidelnou nocí Duplex Presents a myslím, že prvních pět vystoupení je dobrým začátkem,“ řekl produkční klubu Štěpán Ježek. Vedle zahraničních hvězd se představí i zástupci české scény.

lenny ( 18. srpna 2018 16:36 )

 WTF?! Konečně pořádná akce!!!

Zobrazit celou diskusi