Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Jauz se s tím v Praze nemazlil: Žraločí party v undergroundu se povedla

DJ Jauz v Praze válel.
DJ Jauz v Praze válel.  (Autor: Oficiální zdroj)
Autor: shp - 
18. listopadu 2017
16:40

V prostoru někdejší nejslavnější pražské diskotéky Face2Face se odehrála opravdu netradiční party. V dnes hodně undergroundovém prostoru vystoupil americký DJ Jauz, který předvedl set plný aktuálního bass housu prokládaného trapem a brostepem. O jeho vlastní produkci nebyla nouze.

Ke klubu, který si pamatujeme ještě z dob eurodancových a handz-upových tancovaček, jsme dorazili krátce před půlnocí. Potkali jsme pár známých tváří a seznámili se s novými. Vnitřek klubu je opravdový a nefalšovaný underground. Vypadá trochu jako před demolicí. Místo je to ale zajímavé, i když více světla by neškodilo. Při našem příchodu hrál svůj house/future bass set španělský Wrex.

Všude bylo plno členů Shark Squadu, nejvěrnějších Jauzových fanoušků. Nad hlavami drželi nafukovací žraloky, kteří symbolizují Jauzovu oblibu v kultovním hororu Jaws (Čelisti). Jakmile americký DJ vylezl na stage, byla to mela. Odpálil spoustu svých tracků, kooperací i remixů. Odpálil následující pecky:

Jauz x Eptic - Get Down, Knife Party - PLUR Police (Jauz remix), Jauz & Ephwurd - Rock The Party a samozřejmě celá řada tracků od dalšího bass house matadora Joyryda. Zazněla ale i pomalejší a zpěvný trap Diplo - Revolution. A jelikož šlo o Jauzův set, muselo logicky dojít i na největší klasiky elektronické scény.

Jauzova oblíbená hardtrance pecka Darude - Sandstorm nemohla chybět na Faithless - Insomnia jsme si dali parádní sitdown. Původně měl hrát Jauz hodinu, ale po nářku fandů pořadatel zajistil prodloužení setu na 90 minut. Paráda. Těm, kterým to nestačilo, servíroval hudbu do rána domácí Manene. Party to byla skvělá, my jsme se fakt bavili.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi