Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Tereza poslala dopis z vězení: Nevycházím z cely, mám strach

Autor: DH - 
11. července 2019
05:00

Po přísném rozsudku česká pašeračka Tereza Hlůšková (23) prý upadla do depresí. Obrnila se hradbou mlčení a odmítala komunikovat. Nyní po delší době z Pákistánu do redakce Blesk.cz doputoval dopis. V autentické zprávě z láhaurského vězení odsouzená Češka mimo jiné přiznává, že vůbec nevychází z cely. Bojí se. Strach ale nemá ze svých spoluvězeňkyň, mezi kterými jsou i vražedkyně, ale z úplně jiných důvodů.

Česká rodačka z Uherského Hradiště Tereza Hlůšková byla sice v dopise poměrně stručná, ale věcná a prozradila několik skutečností zpoza mříží jednoho z nejdrsnějších kriminálů v Pákistánu.

Tereza překvapivě napsala, že se má v rámci možností, které ve vězení jsou, dobře. Jedna věc ji přesto trápí. A to je pro Středoevropana nesnesitelné horko. Zůstává raději celý čas ve své cele.

Tereza tak potvrdila to, že se v poslední době zdejší vězení potýká s pařáky, kvůli nimž už přišel o život i jeden z vězňů. Česká pašeračka proto dbá na své bezpečí. Ven vůbec nevychází. Prý proto, že má velice citlivou pokožku. Tereza ale stále věří, že její odvolání dopadne dobře a ona se tak brzy podívá na svobodu. 

Byť informací není mnoho, jedná se po mnoha měsících o další zprávy o stavu Češky odsouzené na osm let a osm měsíců za pašování velkého množství heroinu v cestovním kufru. Naposledy se za Terezou vydali přímo do vězení čeští poslanci Daniel Pawlas (KSČM) a Michal Ratiborský (ANO). Hlůšková, jež ve zdejší base trčí už od ledna roku 2018, prý podle nich nemá špatné životní podmínky. Zprávy z Pákistánu ale vyznívají jinak.

Anaj92 ( 11. července 2019 21:14 )

Ale proč?vždyť jim jen pomáhá ničit život,kdyby se jí to podařilo tak si ce má peníze,ale za cenu života lídí co jsou nemocní a potřebují pomoc.Lituji rodiče,ale jí ne.

sukin-sa-vracia ( 11. července 2019 20:41 )

Je opravdu nutné aby kvůli takové prkotině Terezka musela takhle trpět? Když už tomu bude konec????

hujer1 ( 11. července 2019 20:01 )

Poslance Pawlase z KSČM tam poslal stranický kolega Grebeníček z Uherského hradiště, po otci odborník na vězeňství.

la.ma ( 11. července 2019 15:58 )

Chuděrka, v krimu zavřená a ještě se dobrovolně zavře do cely
Zprávy jsou takové, jaké potřebuje Tercurvičky píárový tým: dědoušek Stenly a fanklub
...to aby po návratu Terka byla hvězdou Blesku a dávala intervjúčky dobře platícím médiím...prostě bude vydělávat jinak než vleže a s práškem, hloupý tele odporný

yokky ( 11. července 2019 15:36 )

Kdo we BOJI......sere v cell­....­.🤡🤡🤡🤡🤡­🤡🤡🤡🤡😅😅­😅😅😅😅😅😅­😅🤣🤣🤣🤣🤣­🤣🤣

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání