Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Otčím rozmačkal chlapce (†3) sedadlem v autě: Před očima jeho matky

Autor: ital - 
17. ledna 2019
15:08

Loni v únoru došlo ve Velké Británii k incidentu, při němž zemřel malý chlapeček Alfie Lamb (†3). Jeho matka Adrian Hoare (23) jej dala do mezery mezi předním a zadním sedadlem v autě. Ženin přítel Stephen Waterson (25) dvakrát chlapce přimáčkl svým sedadlem. Vadil jim totiž jeho křik a chtěli jej tak umlčet. 

Čtveřice dospělých a jedno dítě vyrazili ve městě Croydon v Anglii na nákupy. Během nákupů prý Adrian na svého synka křičela. Když pak nasedli do Watersonova Audi, chlapec usilovně plakal. Marcus, který řídil, řekl, že jak Adrian, tak jeho otec Stephen několikrát Alfieho okřikli, aby byl zticha. Dokonce údajně zaslechl, jak Adrian chlapci dala facku.

Když se chlapeček nechtěl utišit, matka jej postavila do mezery mezi zadním a předním sedadlem spolujezdce, na němž seděl Waterson. Ten dvakrát prudce přisunul sedadlo dozadu a přimáčkl chlapečka tak silně, že se začal dusit. Chlapec plakal a několikrát křičel: „Mami!“ 

„Alfie plakal několik minut a pak zmlknul. Adrian si myslela, že usnul. Ještě předtím mi přišlo, že bude zvracet, ale podařilo se mu to spolknout,“ popsala situaci další členka posádky vozu, Emilie Williams.

„Řekla jsem Adrian, aby ho zkontrolovala, ale ona odpověděla, že je v pořádku a že jenom zakašlal,“ doplnila Emilie. O dva dny později byl chlapec stále ve špatném stavu. Teprve pak mu zavolali záchranku. Matka zdravotníkům řekla, že jeli taxíkem, kde chlapec usnul.

„Snažili jsme se ho vzbudit, ale on nereagoval. Řidič nás vykopnul ven a odjel do pr***,“ sdělila zdravotníkům. Podrobnější informace však poskytnout neuměla. Záchranářům se však její výpověď nezamlouvala, a proto zavolali na policii. Později napsala Stephenovi: „Oni vědí, že jim lžeme.“

Po převozu do nemocnice  Alfie zemřel na zástavu srdce. Patolog zjistil, že příčinou bylo dušení způsobené silným tlakem. Prokurátor Duncan Atkinson oznámil: „Zranění mu způsobilo přední sedadlo spolujezdce, kterým jej Waterson záměrně přitlačil, když matka umístila chlapce do mezery mezi přední a zadní sedadlo. Naprosto selhala jako matka, která má dítě chránit.“

Adrian a Stephen nyní čelí obžalobě z neúmyslného zabití. Dokonce měli vyhrožovat Marcusovi a Emilii, aby nevypovídali. Nakonec se přiznali, že překrucovali fakta a poskytovali falešné výpovědi. Nadále však popírají, že by chlapce zabili a dalším dvěma svědkům vyhrožovali. Soud nadále pokračuje.

antismejd ( 17. ledna 2019 17:52 )

klasičtí angličtí degeneráti,z nichž se skládá většina obyvatelstva této mimořádně podivné země.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání