Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Morbidně obézní kluk nevydržel šikanu. V české klinice z něho vyřezali „modela“ za 90 tisíc!

Autor: DH - 
3. ledna 2019
05:41

Chlapec (22) z Velké Británie vážil v osmnácti letech znepokojujících 146 kilogramů. Po ustavičném tlaku a šikaně ze strany spolužáků teenager zhubl. S odstraněním přebytečné kůže chlapci pomohla klinika v České republice, které za to Brit zaplatil téměř 90 tisíc korun.

Paul Fairbridge (22) dříve denně spořádal jídlo, které obsahovalo 4500 kalorií. Strava chlapce, jehož nejoblíbenější činností bylo sedět ve svém pokoji a hrát videohry, se povětšinou skládala z fastfoodu přiváženého až do domu, sladkostí a čokolády. Díky tomu tak ve svých osmnácti letech vážil 146 kilo! Pochopitelně s tím šly ruku v ruce problémy se spolužáky.

„Spolužáci se mi smáli. Pořád mi říkali, že umřu dříve, než mi bude čtyřicet. Pak ale řekli, že to byla jen legrace. Teď už ale vím, že se mi jen snažili říct, že je potřeba udělat nějaké změny,“ popsal Paul pro média svůj každodenní život v těle obra.

„Být velký pro mě bylo normální. Nikdy jsem si s mojí velikostí nedělal hlavu,“ dodal.

Přátelé i nepřátelé nakonec tlouštíka přesvědčili, aby začal cvičit. A vyšlo to. Pomocí drsné diety a každodenního cvičení Paul přešel na fitness životní styl a během čtyř let zhubnul neuvěřitelných 63 kilogramů. Jeho denní režim se teď skládá z posilování, jedení zdravého jídla a užívání různých fitness doplňků.

„Když se podívám zpět, stydím se za to, jak jsem vypadal. Přeju si, abych od začátku věděl, jak se mám a nemám stravovat,“ povzdechl si na závěr rozhovoru Paul. Jen zhubnout ale nestačí. Mladík se také potýkal s vytahanou kůží, která mu už byla na těle přebytečná. S řešením ale přišla jedna česká klinika. Kůži, vážící přes šest kilogramů, chlapci odstranila. Za zákrok zaplatil přibližně 90 tisíc korun.

Jíte správně? V pátečním Blesk magazínu najdete praktického rádce na ledničku!

Magazín Blesk v pátek přinese speciální plakát o hubnutí. Magazín Blesk v pátek přinese speciální plakát o hubnutí. | Blesk.cz

illyria ( 3. ledna 2019 09:11 )

Zvláštní je, jak "všichni" tlustí se ládují fastfoodem, sní denně 4500 kalorii a dřepí doma a hrají videohry... Nedávno tu byl článek o nějaké, co denně vypila 5 litrů sladkých nápojů... Já jím normálně, kolem fastfoodu akorát projdu a denně chodím po procházkách min 2 hodiny se psem, piji vodu a také sem tlustá...

cotoje ( 3. ledna 2019 08:53 )

U synka z Anglie diskuze je a u uchyla Musila co si zlomil páteř není, koho zajímá pokurwený čuráček a co vlastně umí jiného než něco někde moderovat a vykládat všem že je uchylný a tím chce být zajímavý

DWEI ( 3. ledna 2019 08:04 )

Chlapcova matka toho v hlavě asi moc nemá!!!! K.r.a.v.k.a.

baronessa ( 3. ledna 2019 06:36 )

Zajímavé. Anglie je zaostalá země, že neví, co s přebytečnou kůží po zhubnutí? Anebo to bylo v České republice levnější? No, a vždycky je to tím, že se lidi cpou fast foodovými jídly a pak jsou překvapeni, že se dá i vařit. Anglie? Fish and chips.

Pohybovenadany ( 3. ledna 2019 06:26 )

Co s tou kůži ? Použit ji na buninky ?

Zobrazit celou diskusi