Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Matka Kuciakovy snoubenky na dně: Policie ničí stopy! Posílají mě na smrt, mluví o ďáblovi, líčí anonymy

Autor: dce - 
4. dubna 2018
05:00

Před více než měsícem zastřelil neznámý pachatel novináře Jána Kuciaka a jeho snoubenku Martinu Kušnírovou a o život se nyní bojí i Martinčina matka Zlatica. Dostává výhružné dopisy, vzdát se svého boje za pravdu se ale odmítá. V rozhovoru pro server Topky.sk sdílela své znechucení s prací policie i obsah nenávistných dopisů, které dostala.

Paní Zlatica policistům, kteří pracují na případu vraždy její dcery a jejího snoubence Jána, nedůvěřuje a její názor na jejich práci není rozhodně pozitivní. Z jejích slov jasně vyplývá, že si myslí, že vyšetřování vážně zanedbávají.

Až po měsíci uvedli jako datum smrti 21. února, což byl den, který už od počátku zmiňovala i Zlatica. Po měsíci policisté rovněž prohledávali lesy v okolí Veľké Mače. "Prý hledali zbraň. Ale měsíc po vraždě? Když roztál sníh, všechny stopy jsou zahlazeny. Nevěřím, že tam něco našli. A určitě ji tam vrah nezahodí, musel ji zničit. Když nenašli nic v domě, tak v lese určitě nic. To je ostuda policie, že jdou zajišťovat stopy měsíc od vraždy," řekla v rozhovoru pro Topky.sk.

Policisté s ní údajně vůbec nekomunikují, stále jí neukázali fotky z místa činu, navíc Zlatica tvrdí, že od počátku lhali. "Myslím, že manipulují i se stopami, čest slušným policistům, určitě jsou i tací. Ale ostatním nevěřím."

Uvedla, že ji ani nechtěli pustit do domu poté, co se o vraždě dozvěděli. "Přišli jsme do Veľké Mače a bylo jich tam asi 50. Mně řekli, že nemohu jít dovnitř, protože zničím stopy. A těch 50 policistů a různých jiných lidí je nezničilo?"

Nyní sama čelí nebezpečí, že by jí někdo mohl ublížit. "Začalo to tím, že ke mně chodili různí cizí lidé, že se mám přestat objevovat na veřejnosti a v médiích. Ale já nepřestanu bojovat, nedám se zastrašit. Dokonce mi tvrdili, že Martinu posedl ďábel, proto ji zabili. No hrozné. Nyní mi chodí výhružné dopisy, že se mám jít oběsit i s Matovičem a podobně. Že ubližuji Ficovi s Kaliňákem, že oni jsou slušní lidé. Pro mě je momentálně svaté to, co napsal Janko. A to je pravda a za tím si stojím. Já si nedám pokoj, dokud se to nezjistí," dodala Zlatica.

Vše o vraždě novináře Jána Kuciaka čtěte zde >>>

Gemmy ( 5. dubna 2018 06:47 )

Paní je z této tragedie zoufalá.A media její psychický stav jenom zneužívají. Jedině ten,kdo přišel o dítě pochopí.

jasnovidec ( 4. dubna 2018 23:36 )

Kdyby panove a damy v Blesku.cz meli trochu ucty a svedomi, tak tuto diskuzi smazou a napisi, ze je nevhodne k tomuto tematu diskutovat Bohuzel je prokazano, ze vetsina lidi na svete je nizke inteligence Toto potvrzuje i tato diskuze

Antonin Blaha ( 4. dubna 2018 16:18 )

 Gemmy urcite mate pravo na svuj nazor ,tak jako ostatni na svuj,proto nevidim sebevedci duvod nekoho urazet pokud ma nazor opacny.Toto delaji jedinci nevyzrali,emocne nestabilni a duchem slaby.Netvrdim ze pani netrpi to by asi nebyla zcela v poradku,ale tvrdim ze jeji vystoupeni v mediich jsou zmatecna a kontraproduktivni a s tim Vasim pranim bych to byt Vami prehodnotil,Karma si kazdeho najde .Vam preji stesti,pohodu a klid ktery Vam evidentne chybi😉

fromoutofnowhere ( 4. dubna 2018 13:52 )

verim tomu, ze nicia stopy, bolo to zrejme uz od zaciatku. preco sa do toho nevlozili zahranicni, ked videli, co sa tu deje? je jasne, ze nie su vitani, tak musia nasilu.

fromoutofnowhere ( 4. dubna 2018 13:50 )

zato ze ty si v blazinci tak tam neposielaj aj druhych. Tie kecy tu urcite pise len 1 imbecil s plno nikmi, komu sluzi?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání