Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Matka zavražděné Kuciakovy snoubenky: Vyhrožují mi!

Autor: ana - 
28. března 2018
13:23

Od smrti své dcery prožívá peklo! Matka snoubenky Jána Kuciaka (†27) Zlatica Kušnírová (53) se snaží dosáhnout pro zavražděné snoubence spravedlnosti. Od počátku vyšetřování otevřeně vystupuje na veřejnosti, aby upozornila na špatnou práci policie. Teď jí kvůli tomu ale začaly chodit výhružné dopisy!

Matka zavražděné Martiny je zděšená z toho, že policisté až po měsíci od popravy uvedli správné datum smrti mladého páru. "Od první chvíle jsem tvrdila, že to muselo být ve středu 21. února večer. Protože poslední hovor byl mezi Martinou a Jankovou sestrou v 19:50. A já jsem se jí potom už ve 20:15 nedovolala. Mám stále před očima čas 20:05. Vždy, když se podívám na hodiny, které mi daroval Janko, vidím tento čas," vysvětlila pro server Pluska.sk paní Zlatica.

Zjevení

Kvůli svým vyjádřením proti policii se teď ale stala terčem výhrůžek. Nedávno jí přišel dopis odeslaný z Levoče plný urážek. Pisatel jí v něm nadává "do šílených krav" a obviňuje ji, že je spolčená s Luciferem.

Spát jí ale nedají ani další vzkazy. Nedávno ji prý kontaktovala žena, která tvrdila, že se jí zjevil duch zavražděné Martiny. Přes vědmu prý žádal, aby se paní Zlatica přestala vyjadřovat do médií.

Matka zavražděné dívky se však jen tak nedá. „Pokud si tito lidé myslí, že mě odradí, jsou na omylu. Vždy přemýšlím, jak by reagovala Martinka a Janko. Bojovali by také,“ řekla hrdě Zlatica. Uvažuje však o podání trestního oznámení.

S dcerou si povídá

O brutální popravě a jejím motivu přemýšlí zoufalá máma prakticky neustále. Každý den také chodí za Martinkou na hřbitov cestou do obchodu. "Tam si popláču, povím jí, co je nového. Často opakuju, že jsem jim jasně řekla, aby na sebe dávali pozor, ale neposlouchali mě a teď leží v hrobě oba," řekla serveru. 

Video  Matka zastřelené Martiny zpochybňuje vyšetřování. Podle rodiny nesedí datum vraždy  - tv Joj
Video se připravuje ...

kamjdu ( 29. března 2018 13:02 )

Nejspíš máte pravdu.

jasnovidec01 ( 29. března 2018 08:16 )

Hela1: Má nárok na ochranku od policie?....né,patří do blázince,maří vyšetřování policie,plká kecy,chápu žal nad smrtí dcery ,ale co je moc je moc

jasnovidec01 ( 29. března 2018 08:13 )

tatazdenekk: Demente ,co do toho taháš Kájínka ???jsi asi stejnej dement jako ten debil obcane: zalez do nory tchoři

irena.toledo ( 28. března 2018 15:53 )

Paní Kušnírová není policejní detektiv, takže at´ počká na výsledky vyšetřování, možná se bude divit, že vrahem byl někdo jiný, než ti, proti kterýmu vystupovala na manifestacích.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání