Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Brutální šikana školačky: Jedna z agresorek promluvila! Proč trýznila Miriam (14)?

Autor: rc - 
2. září 2017
13:20

Slovenská policie před časem zveřejnila šokující video, v němž dvě agresorky brutálně bijí čtrnáctiletou Miriam. Napadená v něm křičí a prosí, aby přestaly, dívky však nemají slitování. Konflikt zpovzdálí pozoruje sedm lidí, ale ani jeden nebohé nepomůže. O konfliktu se rozhodl promluvit jak otec napadené, tak jedna z agresorek!

Video vzniklo ve slovenské Spišské Nové Vsi. Miriam napadly dvě dívky. Kopaly ji, sprostě jí nadávaly, a jedna z nich ji dokonce kopla do tváře. Miriam prosí, aby přestaly, ale marně. Konfliktu zpovzdálí přihlíželo sedm lidí, mezi nimi byla i Mirianina kamarádka, která natočila šokující video, ale nikdo z nich nebohé dívce nepřispěchal na pomoc. „Bála se zasáhnout, pomoct jí, tak to aspoň natočila. Teď je to důkazový materiál,“ řekl Mirianin otec Mirko Ondáš serveru pluska.sk, který je vážně nemocný. „Je to obzvlášť brutální trestný čin. Je to strašné. Nevím, proč to udělaly, neznám je,“ řekl s tím, že proti dívkám už podal trestní oznámení. Miriam je na tom psychicky velmi špatně. „Má postraumatický šok, má zmatené chování, musím s ní jít na neurologické vyšetření, stále má bolesti v páteři, na kříži,“ promluvil o zdravotním stavu své dcery. „Potřebovaly si praštit. Ona je ignorovala, tak ji surově napadly. Když jsem to video viděl, panebože! Byl jsem ten den na dialýze, udělalo se mi zle,“ dodal otec Miriam.

O incidentu se rozhodla promluvit jedna z agresorek. „Je pravda, že jsem jí dala pohlavek, měla jsem k tomu důvod. Předtím jsme měly konflikt, ona dobře ví, proč ode mě dostala,“ řekla sedmnáctiletá Vlaďka, která je studentkou krompašského učiliště. Podle ní však incident vyprovokovala čtrnáctiletá Daniela, která byla na prázdninách u příbuzných a Miriam vůbec neznala. Agresivní Daniela v Krompachoch měla zbít i jiné dívky. „Jen přišla k ní, provokovala ji, romsky na ni mluvila. Mima nereagovala, proto jí vytrhla mobil z rukou a na to ji Mima kopla. Tehdy ji Daniela začala bít pěstmi do hlavy, dvakrát ji kopla do nosu, tahala ji za vlasy,“ řekla Vlaďka. „Je mi to velmi líto. Byla jsem vyprovokovaná, nikdy víc bych nic takového neudělala. Teď je všechno zlo na mně,“ kála se. Po incidentu prý Vlaďku napadl bratr Miriam. „Vyhledal mě a jednu mi vrazil. Nahlásila jsem to policii,“ uvedla. 

VIDEO: Policie řeší brutální bitku dívek

VIDEO: Brutální šikana na Slovensku

Sabi12 ( 2. září 2017 22:10 )

Tie odporne,degenerovane cigánske beštie si dovoľujú čoraz viac.Vsetko asi ma svoj čas,ale pevne verím,že im to raz niekto spočíta a pokapu jeden po druhom ako potkany.. Je to odpad v spoločnosti,ktorý nikto nezmení..

Lillit89 ( 2. září 2017 20:12 )

 Tohle je spatny,jsem romka ale ne tak vychovana romka,vubec bych se nedivyla kdyby ty holky nekdo zbil,vubec bych pri nich nestala ,je to moc pak mi romaci nemame kvuly takovymu chovani zadna prava ani zadne slovo,ty romky k tomu musi byt vedeny z domova,vzdycky to je tak podle toho jak vas vychovaji rodice,a je asi vedou k nasili a maji sklony zabijet,to je strasny

zednik ( 2. září 2017 19:26 )

Tak agresívní Vlaďka, která Miriam ani neznala, ji romsky nadávala, vytrhla jí mobil, vyprovokovala Miriam k akci a pak naříká, že jí Miriam napadla. A když bratr Miriam - Vlaďkou a ostatníma- dá Vlaďce přes držku, tak ho Vlaďka zažaluje . Ano. Přesně tak to dneska chodí. Nakonec to odnese ta zbitá a její bratr, protože Vlaďka vytáhne svůj papír na hlavu, což z ní dělá beztrestnou

mrkevmrkev ( 2. září 2017 17:30 )

O šmidlání rozkrokem cikánkami jsem již slyšela před 30-40 lety. Proto jsem si hned říkala, to musela být cikánka. Dnes se mi to potvrdilo.

kov3 ( 2. září 2017 17:14 )

Nebolo to v Spišskej Novej Vsi, ale v Krompachoch. A treba dodať dôležitý fakt boli to dve cigane, jedna 20 ročná, jedna 17 ročná.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání