Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Zfetovaný mladík v trenkách rval ze střechy tašky holýma rukama

Autor: aba - 
7. září 2017
19:50

Náročný zásah předvedli minulý týden v noci z pondělí na úterý hasiči a policisté na Brněnsku. Pacifikovat tu museli muže (25), který lezl zfetovaný po střeše domu a házel po lidech tašky.

Podle hasičů nebyl na místě sám. Po jejich příjezdu se mělo kolem jejich aut začít potulovat ještě několik dalších lidí, kteří byli viditelně pod vlivem drog. Stejně tak jako mladík, kvůli kterému na místo dorazili.

Ten vylezl pouze ve spodním prádle na střechu cizího domu a začal z ní holýma rukama rvát tašky. Ty pak házel po všech okolo včetně policistů, kteří za ním na střechu vylezli, aby mladíka zpacifikovali.

„Hlídka vystoupala na střechu a snažila se muže zpacifikovat, zákrok nebyl nijak snadný,“ vyjádřila se k případu pro TV Prima mluvčí policie Andrea Cejnková. Jeden ze zasahujících mužů zákona během akce skoro sklouzl ze střechy dolů, nakonec se ale podařilo dostat muže pod kontrolu přímo na střeše a poté byl převezen na psychiatrii. Policisté případ nadále vyšetřují a není vyloučené, že muže obviní z trestného činu.

Video  Se zhasnutými světly, s alkoholem v krvi a bez dokladů. Žena (35) si při noční jízdě Brnem zadělala na malér.  - Městská policie Brno
Video se připravuje ...

sores ( 8. září 2017 09:17 )

Ať zhebne, takového nezachraňovat a když už tak vše aby zaplatil. Co by nemocný člověk dal za to aby byl zdráv a tady ho.v.a.do hazarduje se životem,tak ať ch.cí.pne.

salto ( 8. září 2017 08:20 )

Asi byl opravdu zfetovaný, protože ty tašky rval holýma rukama. Kdyby nebyl zfetovaný, tak by si vzal pracovní rukavice

naidka ( 8. září 2017 08:01 )

Cítil se jak hurikáááán.

mikimaus321 ( 8. září 2017 08:01 )

Nechápu policajty nechávají se zabíjet feťákama na co mají zbraně?

dabelskysofer ( 7. září 2017 20:56 )

furt nechápu proč se stim fetáckým odpadem takhle mazlý přitom jeden hasič se stříkačkou by ho sundal do minuty a pokud ohrožuje lidi tak zastřelit jako škodnou stejně z něj už nic kloudnýho nebude a jen stojí společnost zbytečný peníze

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání