Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Brutální šikana na základce: Spolužačku kopou do obličeje, třou se o ni rozkrokem. Případ řeší policie

Autor: shp - 
31. srpna 2017
16:18

K naprosto děsivému případu šikany došlo ve slovenské Spišské Nové Vsi. Skupina mladých dívek ve městě napadla svou spolužačku, kterou brutálně zbila. To vše si šikanující agresorky natočily na video. Napadená na něm křičí, krvácí a prosí o milost. Marně, tyranie nekončí. 

V pátek 25.8. se stal tento nechutný případ, který je zachycený na videu,“ informovala slovenská policie na svém profilu na sociální síti. Záběry, které zveřejnila jako odstrašující příklad pro všechny, kdo by chtěli ubližovat bezbranným, jsou tak brutální, že je před publikací museli strážci zákona rozostřit.

Ty pí*o, co ti j*be?“ je slyšet na videu plném nadávek. Dívky, kterým může být kolem třinácti let, napadenou spolužačku kopou, bijí pěstmi, rozkrokem, polévají neznámou tekutinou, tahají ji za vlasy a neustále ji ponižují nadávkami. Video získal otec napadené, který ho předal policii, kde zároveň podal trestní oznámení.

 

V dané věci už koná vyšetřovatel oboru kriminální policie Okresního ředitelstva PZ v Spišské Nové Vsi, který po analýze průběhu děje dalších zjištění začal trestní stíhání pro zločin ublížení na zdraví ve stádiu pokusu (těžká újma na zdraví) v souběhu s přečinem výtržnictví a krádeže,“ prohlásila policie.

Útočící školačky totiž dívku nejen napadly, ale zároveň okradly. Všechny tak nyní čeká pořádný problém, který může skončit i vyloučením ze školy. Slovenská policie zároveň vyzvala, aby se kdokoliv, kdo se potýká se šikanou sebe nebo bližních, obrátil na linku 116 111. Ta funguje i v české podobě pod stejným telefonním číslem.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání