Pondělí 6. května 2024
Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav
Oblačno, bouřka 21°C

Senior z Přerovska odešel z oslavy a zmizel: Viděli jste ho?

Policie hledá dvaaosmdesátiletého Bruna Jiříčka z Přerovska.
Policie hledá dvaaosmdesátiletého Bruna Jiříčka z Přerovska.  (Autor: Policie ČR)
Autor: ČTK, ljš - 
29. srpna 2016
15:59

Policisté vyhlásili pátrání po dvaaosmdesátiletém Brunovi Juříčkovi z Přerovska. Muž odešel v sobotu z rodinné oslavy v Bělotíně na Přerovsku, od té doby ho nikdo neviděl a nepodal o sobě žádnou zprávu.

„Pohřešovaný senior se dne 27. srpna 2016 účastnil rodinné oslavy v domě v Bělotíně. Okolo 16:00 hodin odešel s tím, že se půjde na chvíli projít. Od té doby ho nikdo neviděl a nepodal do současnosti o sobě žádnou zprávu. Vzhledem k lokalitě, kde se ztratil, by se mohl pohybovat i na Vsetínsku a Novojičínsku,“ uvedla přerovská policejní mluvčí Miluše Zajícová.

 

Muž má štíhlou postavu, je vysoký 170 až 175 centimetrů. Má bílé, krátké vlasy, hnědé oči s hustým obočím a nosí strniště. Má dopředu nachýlené držení těla. Naposledy byl oblečen do bílé polokošile s límečkem, která měla vodorovné černé pruhy, na sobě měl tmavě modré rifle, hnědé ponožky a světle hnědé sandály.

Policie žádá případné svědky, kteří by mohli poskytnout jakékoliv informace týkající se pohřešovaného, aby kontaktovali bezplatnou linku 158.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání