Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Neviděli jste Zdeňka? Trpí demencí a ztratil se cestou z hospody

Policie žádá o pomoc při pátrání po seniorovi Zdeňkovi Kasíkovi z Karlovarska. Trpí stařeckou demencí a naposledy byl viděn před půlnocí v hospodě v obci Štědrá u Žlutic na Karlovarsku.
Policie žádá o pomoc při pátrání po seniorovi Zdeňkovi Kasíkovi z Karlovarska. Trpí stařeckou demencí a naposledy byl viděn před půlnocí v hospodě v obci Štědrá u Žlutic na Karlovarsku.  (Autor: Policie ČR)
Autor: ČTK - 
31. července 2016
20:15

Policisté z Karlovarska pátrají po 79letém seniorovi Zdeňkovi Kasíkovi, který byl naposledy viděn v sobotu před půlnocí v hospodě v obci Štědrá u Žlutic na Karlovarsku.

Senior trpí slabou stařeckou demencí a je ve velmi dobré fyzické kondici, řekla ČTK policejní mluvčí Kateřina Böhmová.

„Z hospody odešel směrem ke křižovatce. Muž nevlastní mobilní telefon a mohl by cestovat směrem na Kladensko,“ uvedla. Pohřešovaný je 170 centimetrů vysoké hubené postavy, má prošedivělé strniště a bílé vlasy. Naposledy měl na sobě modré tepláky a modré vybledlé triko.

„Jakékoli informace k pohřešovanému muži sdělte, prosím, na nejbližším oddělení policie nebo na linku 158,“ dodala.

Foto:  Policie ČR

boball ( 2. srpna 2016 12:43 )

Rozumný člověk pochopí,jak složitá je situace s takovým člověkem.Známí mají tetu,stačí si jen dojít na záchod,usnout a je v trapu.Domů netrefí,naštěstí ji vždy včas našli.Doufám,že i vy dědečka najdete v pořádku.

Patricie ( 2. srpna 2016 10:32 )

ach jo po boji každý generál... ono se řekne dát do ústavu ale přála bych vám zažít jak je to složité něco takového vyřídit a dále toho člověka umístit. Tyto zařízení praskají ve švech a není to pes, že když zlobí tak ho dám do útulku případně uvážu na řetěz aby mi neutekl... opravdu bych Vám nepřála tuto situaci zažít a může to stát komukoliv klidně vaším rodičům i prarodičům a péče o takto nemocného člověka je opravdu vyčerpávající... a když se nedejbože něco stane tak všichni okolo jsou stejně chytří jako ted právě Vy...

Patricie ( 1. srpna 2016 18:07 )

Dovolte pane nejjasnozřivější jedná se o mého dědu... Mohu dát ruku do ohně za to že není žádný "ochlasta" jak ho zde nazýváte. Bohužel nadpis článku je velice zavádějící děda se ztratil ze soukromé chaty na Karlovarsku kam ho moje rodiče vzali na víkend. A v té hospodě ho viděli z důvodu, že se tam byl ptát na cestu domů.. Neměl u sebe žádnou hotovost ani doklady takže se tam nemohl "vožrat" jak Vy tvrdíte. Nepřála bych Vám zažít situaci ve které se nyní nacházíme...

salto ( 1. srpna 2016 10:57 )

buaft ( 31. července 2016 22:28 )

tramping sedrazak? Jo ten sem píše bludy.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání