Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Raper, který na Nový rok ubodal známého: Děsivý vzkaz před vražděním!

Autor: shp - 
2. ledna 2015
05:03

Rapoval o zabíjení a pak sám vzal do ruky kudlu a zabíjel. Raper El Marón (32) z horrorcorové formace Masový Wrazi dostál jménu své skupiny. Na Nový rok ubodal svého kamaráda (†36) v baru v Třebíči. Než se vydal pařit s nožem, možná už tušil, že v noci prolije krev. Na Facebooku zanechal děsivý vzkaz.

„Tak pejsci a kočičky, užijte si to dneska!... Ať už si půjdete za**at do psychiatrické léčebny nebo zapálíte pochodně a půjdete házet dlažební kostky... tak si to prostě k**va užijte! Vše nejhorší do novýho roku!...,“ napsal El Marón, občanským jménem Marek T.

Poté se vydal oslavovat příchod Nového roku do místního baru na Komenského náměstí. Kolem druhé hodiny se začal muž, který byl známý svou agresivitou, hádat se svým kamarádem. El Marón pak vytáhl nůž a pobodal ho.

„Hádali se přitom o nějakou totální blbost. Oba byli opilí, dobře se znali,“ svěřila Blesk.cz jedna z návštěvnic baru, který prý nemá u místních dobrou pověst. Bodná poranění zraněného byla příliš vážná na to, aby přežil.

„Bodné zranění bylo natolik závažné, že muž po převozu do nemocnice zemřel,“ informovala Blesk mluvčí policie Dana Čírtková. Přivolané policejní hlídky rapera na místě zadržely.

Událost zasáhla celou českou horrorcorovou scénu. „Je to hrůza. Děsná tragédie. Zbytečná událost, která zničila několik rodin,“ okomentoval vraždu známý kontroverzní raper Řezník, který exkluzivně Blesk.cz přiznal, že byl El Marón jeho známým.

9rot6 ( 5. ledna 2015 05:46 )

Jasně, ty chytráku, dneska mlátí policajti obyčejný lidi, za to že chtějí slušně žít,bez rámusu nepřizpůsobivejch,který si žijou jak prasata v žitě ze státního, a ještě dělají bordel a kradou, Janov , Č.Budějovice, šluknovský výběžek a další jsou toho dokladem!

zdeniii ( 4. ledna 2015 15:21 )

jak jsi přišel na to že mi horrorcore hudba od toho El Maróna vadí ? naopak, jsou to zajímavý pecky...ale jen do tý doby než ti "rappeři" otevřou huby

macek-- ( 4. ledna 2015 09:47 )

neser se do horrorocor .... když ti to tak strašně vadí .... neber si ho do huby takový mám nejradší ví píí čuuu a furt píšou jen aby byli zajímaví

prycsvladou ( 3. ledna 2015 14:48 )

ten si nemel rikat ela maron ale el magor-hnusnej odpornej rypak

prycsvladou ( 3. ledna 2015 14:46 )

 už podle ksichtu to je vlízaný čur-ák

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání