Známý rapper Ektor si dnešek asi za rámeček nedá. Musel totiž k soudu, který rozhoduje o jeho trestu za napadení dívky, kterou několikrát uhodil pěstí do obličeje a zlomil jí čelist.

Ektor, který byl ještě před pár dny na tour na Slovensku, se v úterý ráno vydal k soudu. Na přítomného fotografa reagoval ve stylu sobě vlastním. Ukázal zdvižený prostředníček a namachrované grimasy.

Se soudním procesem zřejmě nebyl úplně spokojen, protože stihl odeslat na svůj Twitter, že v tomto státě se nedá nic pochopit. Násilné chování by se podle něj zřejmě chápat mělo.

Ektor stíhal během soudu i tweetovat.
Autor: Instagram, Twitter, Blesk

Napadená Tereza se zlomenou čelistí není jediná osoba, která se musela vypořádat s rapperovým agresivním chováním. V prosinci 2013 napadl také barmanku Terezu V., kterou vytáhl z pražského baru M1 za nohy ven, tam ho pak zpacifikovali vyhazovači. Asi si nestihl uvědomit, že už dávno nežijeme v pravěku. A dalších takových případů je více.

Rapperova matka Tena Elefteriadu snáší průšvihy svého syna velmi těžce. Je ke všemu vážně nemocná, trpí Hodgkinovou chorobou a starat se o ni musí její dcera. Když jsme ji před časem oslovili kvůli jednomu z jeho excesů, byla naprosto v šoku, že se nezmohla téměř na slovo.

Fotogalerie
10 fotografií