Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Ruku vraždícího rapera vedly drogy a chlast: Co dělal ubodaný Lukáš v baru?

Autor: čad - 
4. ledna 2015
17:10

Bývalí přátelé rapera Marka T., který na Silvestra v Třebíči ubodal svého známého Lukáše H. (†36), jsou zděšení. Před pár lety býval citlivý člověk. Alkohol a drogy však jeho charakter otočily naruby.

Jediná bodná rána nožem rozlíceného notně opilého útočníka sprovodila nad ránem silvestrovské noci ze světa Lukáše. Zatímco běsnícího vraha přivolaní policisté zadrželi na místě, Lukáši už záchranáři nedokázali pomoci. „Ta rána byla vedená tak nešťastně, že Lukáš do příjezdu záchranářů stačil vykrvácet,“ informoval Blesk jeden z návštěvníků baru, kde k nečekanému útoku došlo.

„Proboha, co v tom baru vůbec dělal?“ klade si nyní otázku jeden z Lukášových známých Ivan P. „To byl neobyčejně slušný, nenápadný a pracovitý člověk,“ popisoval zavražděného muže. „Byl to šikovný spolehlivý řemeslník, jak se mohl dostat vůbec do takové společnosti,“ zoufal si Lukášův známý.

Oba muži se znali ze staveb, na kterých Lukáš jako živnostník pracoval. „Marek dělal také u stavební firmy, montovali konstrukce a ocelové nosníky. Dost na tu práci nadával,“ tvrdil další ze stálých zákazníků osudného baru.
Kriminalisté nyní vyslýchají svědky vraždy a podle informací, které Blesk získal, budou monitorovat i chystané poslední rozloučení s Lukášem.

ninka64 ( 5. ledna 2015 14:04 )

Ano i jeho texty svědčí o tom, že je to lidský zmetek!!!!Zabíjet byla jeho velká touha!!!!tak ho pořád neomlouvej!

zlo. ( 5. ledna 2015 07:58 )

Můžu tady napsat stokrát, že ho neobhajuji a stejně se najde hlupák, který mě nazve obhájcem. Co s tebou? Hlupák neví, že je hlupákem.

zlo. ( 5. ledna 2015 07:55 )

Co odstraní zábrany tupáku?

9rot6 ( 5. ledna 2015 06:35 )

No tak si zazpívejte,když se u nás chlapi poperou,tak jen nožem nebo sekerou a jsou tam dlouhý noci a tuhej mráz a je to, a když si najde dobrýho advokáta,tak ho osvobodí proto že si tem mrtvý naběhl na ten nůž sám,podle našich zákonů chránících hajzly, ale taky byl pod vlivem omamné látky a to je u nás v ČR taky polehčující okolnost!

anitsalv2012 ( 5. ledna 2015 02:18 )

Formoval se až se zformoval....😀😀😀 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání