Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Zpěvák, který zabil nožem na Silvestra, měl 3 promile alkoholu! A u pasu nůž

Autor: ČTK, simao - 
2. ledna 2015
12:45

Rapoval o vraždách, teď patrně skutečně zabil. Český rapper El Marón alias Marek T. (32) ze skupiny Masový wrazi skončil ve vazbě kvůli silvestrovskému incidentu. Je podezřelý, že zavraždil nožem jiného muže před barem v Třebíči. Rapperův zástupce přiznal, že byl údajný pachatel opilý. Přihnul si pořádně.

Před barem bodl šestatřicetiletého muže, který na následky zranění zemřel. Rapper Marek T. je podezřelý z vraždy a okresní soud v Jihlavě ho dnes poslal do vazby. Muž, který si říká El Marón a rapuje v hudebním žánru HorrorCore, má pořádný průšvih. Podezřelému hrozí vězení na 10 až 18 let. Uvalení vazby novinářům potvrdil státní zástupce Jiří Morava. Další informace však k případu nesdělil s odůvodněním, že vyšetřování je teprve na počátku.

„Mluvil jsem s ním už policejní cele, ale nic si nepamatuje,“ tvrdil těsně před jednáním soudu Markův advokát Rostislav Kovář. Přestože notně opilý rapper útočil na svého protivníka zezadu, jeho advokát je přesvědčen, že se v tu chvíli bránil. „Policistům nadýchal 2,73 promile alkoholu. Naštěstí existují kamerové záběry, které nasvědčují tomu, že můj klient se bránil, i když neúměrně,“ tvrdí Kovář.

Incident se stal v Třebíči na Komenského náměstí v noci na 31. prosince, krátce po 02:00. Přivolaná policejní hlídka zadržela podezřelého muže na místě.

Že jde skutečně o rappera z kapely Masový wrazi, potvrdil dnes obhájce podezřelého muže Rostislav Kovář. Jeho klient prý v baru popíjel a k ránu byl hodně opilý. "Řekl bych, že to byla typická opilecká vražda, bohužel měl u pasu nůž," řekl Kovář novinářům u soudu. Podle obhájce Marek T. zemřelého neznal. Hodinu po konfliktu měl prý v dechu 2,76 promile alkoholu.

Že v incidentu hrál nemalou roli alkohol, vyplývá i z vyjádření na serveru horrorcore.cz, podle kterého šlo o "důsledek alkoholu a psychického vyčerpání útočníka Marka". A nikoliv prý o to, že tvořil ve zmiňovaném hudebním stylu, kde jsou hranice ve vyjadřování podstatně uvolněné.

curwa ( 13. srpna 2015 07:26 )

FREE EL MARON,FREE EL MARON, JE TO STYL HUDBY A KAŽDYHO VĚC CO ZPÍVÁ A TEN LUKAŠ HO NEMĚL VYPROVOKOVAT.

kluk.z.moravy ( 3. ledna 2015 10:25 )

Jaký zpěvák ... jakou písničku kdy zazpíval? Odkecal akorát debilní a choromyslný texty ... je to zamindrákovaný lidský odpad

frantacizek ( 2. ledna 2015 18:37 )

není to taky syn toho tlustýho komika Novotnýho?

buban ( 2. ledna 2015 17:23 )

Zpěvák?

playoff ( 2. ledna 2015 17:17 )

A.C.A.B.znáš???

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání