Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Vraždící raper svou oběť dobře znal: Byli kolegové z práce!

Autor: Jiří Čada - 
4. ledna 2015
05:00

Raper Marek T. (32), který na Silvestra probodl v Třebíči Lukáše H. (†36), se s obětí často setkával. Nejen na diskotékách, ale také při práci. Oba totiž pracovali na stejných stavbách.

„Marek pracoval s Lukášem na montážích. Nechápu to, co si mohli říci tak hrozného, že Marek to řešil nožem. On se v posledním roce opravdu hodně změnil, někdy z něho šel strach,“ řekl včera  Markův komplic, který si přeje zůstat v anonymitě.

O víkendu se v Třebíči objevilo smuteční parte zavražděného Lukáše. „Pro rodiče to musí být rána, kluk to byl svobodný a nezůstaly po něm žádné děti,“ dodal.

Hrůzný čin připisují známí rapera alkoholu a drogám. Ty silvestrovského útočníka ovlivňovaly především v posledních dvou letech. „Kvůli drogám se stal násilníkem a teď i vrahem,“ tvrdí jeden z jeho blízkých známých.



wlkoid ( 5. ledna 2015 19:15 )

 To nejsou ani polopravdy tyhle články. To je snůžka lží poškozující třetí osoby. A vy co zde kydáte tu špínu, že byl psychoat a feťá nezakládající se na pravdě, jedete stejnou notu jako když psal svoje texty Marón... Tudíš, jestli je to podle vás magor nehodný chodit po světle denním, měli by jste se též nechat vyšetřit a zavřít do koky! Marek byl a je slušný člověk v civilním životě. Vy, kteří nedokážete rozlišit mezi pózou a realitou jste jen smutnými zmanipulovanými nádobami! Jenže co chtít, když hledáte informace v blesku... Stala sehrozná věc a to pro všechny z okolí obou osob. Nehrajte si na soudce!

adamb333 ( 4. ledna 2015 14:41 )

myslim official stranku Masovy Wrazi

adamb333 ( 4. ledna 2015 14:40 )

a este nechapem preco nenapises to info o albume na official fanpage na FB

adamb333 ( 4. ledna 2015 14:24 )

ok tak to sa potom ospravedlnujem, len vies cez komentare to jake take vselijake ze to mozem aj pisat , preto som si myslel ze to je nejaky poblazneny fanusik

curwamasovywrazi ( 4. ledna 2015 13:57 )

sorry ale seš úplně mimo, ty si nikomu v životě nedal třeba na držku za to že tě provokoval nebo tak něco? jak bych podle tebe měl reagovat? "hele kluku neházej na mě to pivo, buď hodnej a nech mě" ??? to by možná řekl někdo kdo se nechá s*át na hlavu, ale ten člověk si nic jinýho nezasloužil než tu kopačku a stejně se to řeší jenom ve spojitosti s tady tím případem, jinak to nikdo předtím neřešil, ale mě to nezajímá, klidně ať o tom napíšou ještě 10 článků když je to baví, ale mě to nezmění.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání