Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Vražda v třebíčském baru: Zabíjel opilý raper! Frontman Masových Wrahů se stal skutečným vrahem...

Autor: Jiří Čada - 
1. ledna 2015
12:41

Říká si El Marón, v roce 2005 stál na Třebíčsku u vzniku hiphopového seskupení s názvem Masový Wrazi. Rapoval o násilí, smrti a brutálním zabíjení, teď se sám stal skutečným vrahem!

Je krátce po druhé hodině nad ránem silvestrovského dne. V centru Třebíče na Komenského náměstí se před jedním z barů dostávají do sporu dva muži.

„Hádali se přitom o nějakou totální blbost. Oba byli opilí, dobře se znali,“ svěřila se ve čtvrtek Blesku jedna z návštěvnic baru. V nestřeženém okamžiku se v ruce rapera Marka T. (32) objevuje nůž, kterým bodá svého známého (†36).

„Bodné zranění bylo natolik závažné, že muž po převozu do nemocnice zemřel,“ informuje Blesk mluvčí policie Dana Čírtková. Přivolané policejní hlídky Marka na místě zadržely.

„Provokoval! Provokoval svým ksichtem, svýma písničkama. Teď to má,“ říká vzápětí na adresu vraha další z návštěvníků baru.

„Podezřelý muž je nyní v policejní cele. Vyšetřovatel zahájil úkony trestního řízení pro trestný čin vraždy,“ vysvětluje další postup kriminalistů policejní mluvčí Čírtková.

Horrorcorová formace Masový Wrazi:

Na svém profilu se duo raperů a jeden dýdžej prezentují jako drsní hiphopeři a gangsteři. Ve skutečnosti jsou však prý normální alkoholici. Jejich skladby jsou o smrti, násilí, zabíjení, o nejhorších snech a nejzvrhlejších představách. Utři si hovno sksichtu je skladbou z roku 2006.

 

 

kverul ( 1. ledna 2015 19:34 )

jakou spojitost? nevím o čem je řeč, jen že mě pořád někajaký individuum klonuje několikátý den

kverul ( 1. ledna 2015 17:56 )

tak napiš na kverul@centrum.cz, pošlu novoroční přání

jerry ( 1. ledna 2015 17:52 )

Může za to Havel. Tohle za komunismu nebývalo.

kverul ( 1. ledna 2015 17:46 )

neříkej hop, dokud jsme nepřeskočili. ještě není ani obžalován, natož odsouzen. Naštěstí máme na Hradě pana Zemana, a to je jistota, že takové hovado nemůže být omilostněno.

kverul ( 1. ledna 2015 17:44 )

tvůj intelektuální nick je příkladem nepochybně vysoké intelegence

Zobrazit celou diskusi