Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Topolánek junior: Seznámil tátu se svou holkou

Autor: Eva Tušková, hto - 
26. června 2010
05:00

Syn expremiéra Tomáš Topolánek (18) se pěkně potatil. Miluje luxus stejně jako jeho otec Mirek Topolánek (54), a proto nepohrdl pozváním na dovolenou do luxusní vily v přístavním městě Porto Santo Stefano v toskánském Monte Argentariu.

Tady tátovi také poprvé představil svoji novou lásku. A před hezkou drobnou brunetkou pěkně machroval.

Topolánek junior proslul svou náklonností k drahému oblečení a také k misskám, jimž se věnoval na divokých večírcích ve Špindlerově Mlýně. Prázdniny v Toskánsku ale teď netráví ani s jednou z nich.

Drobnou tmavovlásku si přivedl do luxusní vily ve chvíli, kdy jeho otec cestoval s novomanželkou Lucií (42) po Itálii. V poloprázdné vile v té době byl jen jeho mladší bráška Nicolas (3) s chůvou.

Machroval před přítelkyní

Před tmavovláskou se chtěl evidentně blýsknout. Předváděl jí neustále svou vypracovanou postavu a celé odpoledne ji udivoval odvážnými salty do bazénu. A když se večer ve vile, kde expremiér trávil dovolenou už loni, sešla celá Topolánkova famílie, došlo i na seznamování.

Snad se Tomášova přítelkyně bude líbit i jeho matce Pavle. Ta nebyla příliš spokojena se společností modelek, kterou Tomášovi zajišťoval otcův kamarádíček Marek Dalík. Proslýchá se, že právě kvůli příliš bouřlivému životu si Pavla prosadila Tomášova roční studia v USA, z nichž se právě vrátil. Na českém gymnáziu mu předtím podle otce hrozil i reparát.

quasimodo ( 28. června 2010 11:53 )

ty ho znas?

oldpetr ( 26. června 2010 18:46 )

Lejno smrdí stejně z každé zadnice ačkoliv pochází z brabor obyčejného občana či z kaviáru pofiderního politického zbohatlíka který ho požírá třeba v Toskánsku..Mladý Topolánek je obyčejný taťka prd nic více.

farah ( 26. června 2010 15:57 )

to vás vážně baví celý den šmírovat dva puberťáky??? a chodíte fotit i v noci...vy jste takoví chudáci, to musí být dřina

setug ( 26. června 2010 14:28 )

pořád píší o těhle zbohatlících, kteří si z lidí dělají dobrý den? Jinak si stejně myslím, že ta vila patří Topolánklovi. Je úpříliš mnoho tajemství kolem majitele.

rezacek ( 26. června 2010 12:29 )

...Talmanka udělá trochu striptýzu na balkóně. Noviny rády zaplatějí, koneckonců i Bohdalka z toho měla slušnej vejvar.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa