Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Němcová o Topolánkovi s Talmanovou: Jsou ostudou ODS

Němcové se nezamlouvá, že pro Topolánka Nečas shání vysokou funkci. Stát by podle ní neměl být zaopatřovatelem trafik.nezamlouvá, že pro Topolánka Nečas shání vysokou funkci. Stát by podle ní neměl být zaopatřovatelem trafik.
Němcová o Topolánkovi s Talmanovou: Kvůli příspěvku na dítě jsou ostudou ODS  (Autor: ČTK / Reflex.cz)
Autor: map, hto - 
21. září 2010
05:00

Je to ostuda! Tak reagovala místopředsedkyně ODS a šéfka Sněmovny Miroslava Němcová (57) v rozhovoru pro Týden na fakt, že manželka expremiéra Mirka Topolánka (54) Lucie Talmanová (43) zažádala o rodičovský příspěvek 3500 Kč měsíčně. O tom jako první informoval Blesk.

„Je to velká ostuda těch lidí, kteří to dělají,“ odpověděla Němcová v rozhovoru pro Týden na otázku, jestli to chápe jako ostudu celé ODS. Němcová se prý spoléhá na to, že pravicový volič odděluje jednotlivé osoby od celé strany.

Trafika pro Topolánka

„A pevně doufám, že bude posuzovat ODS podle kroků nového vedení, a ne na základě toho, jak si počíná její bývalý předseda,“ opřela se Němcová do Topolánka. Prý to totiž určitě není něco, co by odpovídalo jejímu politickému stylu. S Topolánkem se prý viděla naposledy v dubnu.

„Petr Nečas s ním komunikuje, ale já sama jsem k tomu neměla a ani neviděla důvod,“ řekla Němcová. Příliš se jí prý ale nezamlouvá, že pro Topolánka Nečas shání vysokou funkci. Stát by podle ní neměl být zaopatřovatelem trafik.:gallery:true:true:true:gallery:true:true:true

Líbil se vám tento článek? Hlasujte pro Blesk.cz v anketě Křišťálová lupa o nejlepší český web. Děkujeme.

 

sirena ( 23. září 2010 12:28 )

No vždyť oni taky emigrovali jen kvůli prachům, o nic jiného jim nešlo. Některým to vyšlo, něktěrým ne.

ales1 ( 22. září 2010 12:33 )

neprožívejte ten Blesk tolik)

oldedek ( 22. září 2010 11:06 )

I když tě Mírko tak troch můžu, tak se mi od tebe moc nelíbí, že si někdy než si se stala velkou paní, statečně a odhodlaně, třeba na kongresu nevystoupila a neřekla, že " Topolánci jsou ha*jzli" a nepraštila s čepicí o zem ....

detektiv ( 22. září 2010 11:06 )

se chová jako tajný agent..neviěla Topola od dubna, nemluvila s ním, mrzí ji, že hledá Nečas pro Mirka post... a tři a půl tisíce pro Talmanovou je NIC oproti velkému NIC vyjádřenému měsíční šestimístnou sumou pro tuto dámu s fižím....bez vůně a zápachu.

agneskax ( 22. září 2010 07:37 )

Když si to tak myslíte, tak mi prosím uveďte případy, do kterých tunelů politiků byla zapletena žena politička. U Parkanové už není jasné zda jde o ženu či muže, tak tu prosím vynechte . Není tomu náhodou naopak, že zkázou pro tuto zemi jsou chlapi v politice. Prozatím se tedy moc neosvědčili a že už tam jsou dost dlouho. A hlavně, ženy nemívají s charakterem tak velké problémy jako muži. Což už začínají pomalu přiznávat i muži- nemyslím tím Vás (šovinistu).

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa