Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Hospodský Dalík: Poradí si s konkurencí?

Dalík chystá nový projekt - restauraci
Dalík chystá nový projekt - restauraci  (Autor: Merta)
Autor: Květa Kočová, Eva Hofrichterová, hto - 
13. září 2010
05:00

Lobbista a přítel expremiéra Mirka Topolánka (54) Marek Dalík (36) má už na konci září otevřít novou restauraci. Společně s kamarádem Radkem Mašínem to alespoň oznamují na ceduli, která je na podniku umístěna.

Restaurace se nachází v luxusním novém objektu Prague Marina v pražských Holešovicích. Práce zde finišují, už chybí jen nábytek. V místě bývalého přístavu se ale bude otevírat několik hospod.

Hned vedle Dalíkova objektu otevře restauraci třeba společnost Modrá vize. Proti Dalíkovi připravuje tahák: Bude mít vlastní minipivovar. Jak chce návštěvníky lákat Dalík? „Nebudu vám k tomu nic říkat, ani se to netýká politiky,“ reagoval na dotaz Blesku. Dalík nedávno prodal svůj byt na Hradčanech i ve Špindlerově Mlýně dohromady za 27 milionů korun.

Práce na restauraci trvají už rok

„Já se vám k tomu nemám zájem vyjadřovat,“ reagoval na dotaz Blesku ohledně restaurace Dalík. Budovu o ploše přes 400 metrů čtverečních zatím opravují dělníci. Jak Blesku potvrdil místní obyvatel, pracují na rekonstrukci už rok. Místnosti jsou ale stále bez podlah i elektroinstalací. „Jediné, co za rok udělali, je nová střecha, ale jinak je tam jen špína a bordel,“ popsal starousedlík.

qqqq ( 13. září 2010 10:29 )

Bez superprotekce premiérů tento levný blbeček pouze utratí peníze . To bude jeho podnikání . Má jich díky špinavým kšeftům tolik že bude trvat velmi dlouho než se to stane.

sakra ( 13. září 2010 10:15 )

Lákat hosty nemusí. Čistit špinavé peníze může i bez hostů. V ČR je to naprosto běžné.

ma-o ( 13. září 2010 07:37 )

Přesně tak.

susanah ( 11. září 2010 21:34 )

do té restaurace nepůjdu. Protože hospodskej je Dalík.

Shelby16 ( 10. září 2010 16:55 )

můžeš to vysvětlit poctivým obyčejným lidem, co poctivě dřou celý měsíc za pár švestek a stále se mají hůř a hůř ?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa