Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Anděl spásy lidovců: Věřící miss Bučková!

Krásná miss Bučková chce pomoci lidovcům
 (Autor: Jiří Černohorský)
Autor: gib, hto - 
9. září 2010
08:39

Lidovci zoufale hledají svého anděla spásy. Má se jím stát Česká Miss 2008 Eliška Bučková (21), která se často fotí ve vyzývavých pózách jen v krajkovém prádélku.

V komunálních volbách pomůže kroměřížské KDU-ČSL. „Je to jediná strana, která hájí křesťanské a morální hodnoty,“ vysvětlila to Blesku Bučková.

Podporuje bývalého učitele

Ve volbách prý navíc kandiduje její bývalý profesor z Arcibiskupského gymnázia v Kroměříži, kterého ráda podpoří.

Eliška o sobě tvrdí, že je věřící, ale zas až takový andílek není. „Jako dítě jsem šlohla ve škole pastelky,“ přiznala nedávno v rozhovoru pro Blesk.

Krásná miss Bučková chce pomoci lidovcům Krásná miss Bučková chce pomoci lidovcům | Jiří Černohorský

husqarnowicz ( 9. září 2010 20:34 )

Taková pěkná holka,a nechá se zlanařit černo***níky! Využili jejího mládí a faktu,že je z věřící rodiny. Středověk neskončil,středověk trvá! Děvče zlatý,to si opravdu myslíš,že kdyby nějakej bůh existoval,že by dopustil tu hrůzu všude kolem nás? A pokud by existoval,zač potom stojí,když tu hrůzu dopouští? Určitě ne za to,aby ho lidé vzývali a velebili. Ti černo***níci,pokud by se dostali k moci,by Ti to předvádění prádelka a mnoho dalšího velice rychle zatrhli....

qqqq ( 9. září 2010 15:52 )

Téměř souhlasím . Je potřeba ale vzít v úvahu že něčeho tak hloupého ( spoléhat se že volby straně zachrání vyzáblá baba, sportovec , herečka atd. ) se může dopustit jen kretén. To není pohrdání veřejností , to je projev kreténismu.

qqqq ( 9. září 2010 15:48 )

Hlupák si může myslet že můj názor na politickou stranu změní stodevadesáti centimetrů vyhublé baby . Jednání a práce těch zlodějů je to co mou volbu ovlivní . Předvolební kampaň je cílená jen na kretény kteří nemají svůj názor , pro lidi kteří nečtou internet , noviny , nedívají se na TV. Je důležité to co jste dělali během volebního období , ne to co naslibujete , nalžete .

sakra ( 9. září 2010 13:52 )

Není jim to nic platné. Svoboda, Kasal..... atd. Myslím, že jsou už úplně mimo mísu. Lkouzali jak hadi, kam vítr tam plášť, už jich bylo dost.

siroky11 ( 9. září 2010 12:43 )

A svléká se na požádání, jako lehká děva? Ví vůbec něco o víře v Boha, když chce tuto stranu podporovat? Houby!!! Zase jde pouze o "prachy" !!! A černopr.elníci se dnes chytají každé příležitosti, aby se dostali zpět ke korytům. Pán Bůh musí počkat

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa