Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Politici na dovolené: Filip vyrážel na houby s jezevčicí Betynkou

JUDr. Vojtěch Filip, trávil dovolenou na chalupě v Ledenici. Na snímku s jezevčicí Betynkou. Dovolenou si užíval nejen s Betynkou, ale i vnukem Vojtíškem. Po ránu chodil do lesa na houby a manželka měla radost, že ji také občas uvařil.
JUDr. Vojtěch Filip, trávil dovolenou na chalupě v Ledenici. Na snímku s jezevčicí Betynkou. Dovolenou si užíval nejen s Betynkou, ale i vnukem Vojtíškem. Po ránu chodil do lesa na houby a manželka měla radost, že ji také občas uvařil.  (Autor: archiv politiků)
Autor: Oldřich Tichý, šimk - 
6. září 2010
13:55

Květnové volby do Sněmovny a následné letní sestavování vlády pořádně zamíchaly plány politiků na dovolenou. Ti, co se chystali vládnout, nakonec odpočívali. A naopak. Jak tedy vypadaly prázdniny některých z nich?

Kdyby volby dopadly podle průzkumů a představ Jiřího Paroubka (58), byl by premiérem a v létě by sestavoval vládu. Jenže neuspěl, a tak si mohl dopřát hned tři dovolené. Kromě odpočinku v luxusním hotelu v Piešťanech se s manželkou podíval i do Řecka a do Francie.

Nový ministr dopravy Vít Bárta (36) a jeho kolega z životního prostředí Pavel Drobil (38) naopak na jaře jen stěží očekávali, v jakých funkcích je léto zastihne. Ale stalo se. A i když prezident Václav Klaus při jejich jmenování řekl, že dovolenou by měli oželet, Bárta jel s místopředsedkyní Sněmovny Kateřinou Klasnovou (32) na svatební cestu do Itálie a Drobil s rodinu aspoň do Beskyd.

V kurzu byla i Kréta, kam si zaletěli exministr vnitra Ivan Langer (43) či nový šéf ČSSD Bohuslav Sobotka (38). Místopředsedkyně VV Lenka Andrýsová (26) se zase opalovala na Ibize. Jak ale ukazuje místopředseda ČSSD Zdeněk Škromach (53), dobře se člověk může mít i na Moravě.

Mirek Topolánek

Bývalý šéf ODS letos zopakoval loňský výlet do Toskánska. Zatímco ale loni jeho výlet s lobbisty vyvolal vlnu nevole, tentokrát se mohl Topolánek smát – už na jaře totiž ve funkci skončil.

Topolánek strávil dovolenou s rodinou v Itálii Topolánek strávil dovolenou s rodinou v Itálii | archiv politiků

Zdeněk Škromach

Uchází se o post v Senátu, a tak se současně s odpočinkem věnoval kampani. „Spojil jsem příjemné s užitečným,“ řekl. Jak je vidět, třeba hody v Mikulčicích strávil ke své plné spokojenosti.

Zdeněk Škromach trávil volno v Mikulčicích Zdeněk Škromach trávil volno v Mikulčicích | archiv politiků

Zdeněk Tůma

Exguvernér ČNB by chtěl po komunálních volbách v triku TOP 09 navléci řetěz pražského primátora. V létě ale navlékl raději šortky a s dětmi vyrazil na Šumavu. Na snímku jsou nad Modravským potokem.

Zdeněk Tůma na Šumavě Zdeněk Tůma na Šumavě | archiv politiků

Petr Gazdík

Šéf poslaneckého klubu TOP 09 si stejně jako statisíce jiných Čechů vybral pro rodinou dovolenou Chorvatsko.

Petr Gazdík se vydal do Chorvatska Petr Gazdík se vydal do Chorvatska | archiv politiků

Pavel Drobil

Pustevny v Beskydech přilákaly v polovině srpna ministra životního prostředí s rodinou. S dcerou se vyfotil při jízdě na lanovce. Zdá se, že foukalo…

Pavel Drobil se vydal do Beskyd Pavel Drobil se vydal do Beskyd | archiv politiků

Vojtěch Filip

Šéf komunistů strávil dovolenou na chalupě v Lednici. S jezevčicí Betynkou vyrážel na houby a manželce prý občas udělal radost tím, že uvařil.

JUDr. Vojtěch Filip, trávil dovolenou na chalupě v Ledenici. Na snímku s jezevčicí Betynkou. Dovolenou si užíval nejen s Betynkou, ale i vnukem Vojtíškem. Po ránu chodil do lesa na houby a manželka měla radost, že ji také občas uvařil. JUDr. Vojtěch Filip, trávil dovolenou na chalupě v Ledenici. Na snímku s jezevčicí Betynkou. Dovolenou si užíval nejen s Betynkou, ale i vnukem Vojtíškem. Po ránu chodil do lesa na houby a manželka měla radost, že ji také občas uvařil. | archiv politiků

Jiří Paroubek

Dovolené měl sice hned tři, ale fotky z nich nechce dát z ruky ani přes opakované žádosti. Takhle ho vyfotil pozorný čtenář v restauraci v Piešťanech.

Jiří Paroubek si užil luxusní dovolenou v Piešťanech Jiří Paroubek si užil luxusní dovolenou v Piešťanech | archiv politiků

Pavel Kováčik

Ing. Pavel Kováčik, poslanec PČR, trávil dovolenou doma v Hrotovicích se svou vnučkou a mini ovečkami, které vnučka přímo zbožňuje. Zuzanka ho plně zaměstnala, dědečka velmi zbožňuje a hlavně plný dvůr roztomilých zvířátek. Jinak se věnoval úpravě zahrady a manželce.

Ing. Pavel Kováčik, poslanec PČR, trávil dovolenou doma v Hrotovicích se svou vnučkou a mini ovečkami, které vnučka přímo zbožňuje. Zuzanka ho plně zaměstnala, dědečka velmi zbožňuje a hlavně plný dvůr roztomilých zvířátek. Jinak se věnoval úpravě zahrady a manželce. Ing. Pavel Kováčik, poslanec PČR, trávil dovolenou doma v Hrotovicích se svou vnučkou a mini ovečkami, které vnučka přímo zbožňuje. Zuzanka ho plně zaměstnala, dědečka velmi zbožňuje a hlavně plný dvůr roztomilých zvířátek. Jinak se věnoval úpravě zahrady a manželce. | ÚV KSČM

Miloslava Vostrá

Miloslava Vostrá, poslankyně PČR, trávila dovolenou doma v Braškově a starala se o domácí zvířátka, manžela a dceru. A kdykoliv bylo potřeba, protože bydlí blízko Prahy, vracela se do práce, což jí nesmírně vyčítala její dcera, kterou potom pracně usmiřovala vařením jejích oblíbených jídel jako jsou řízky, jahodové knedlíky a další. A tak se paní poslankyně opravdu nenudila.

Miloslava Vostrá, poslankyně PČR, trávila dovolenou doma v Braškově a starala se o domácí zvířátka, manžela a dceru. A kdykoliv bylo potřeba, protože bydlí blízko Prahy, vracela se do práce, což jí nesmírně vyčítala její dcera, kterou potom pracně usmiřovala vařením jejích oblíbených jídel jako jsou řízky, jahodové knedlíky a další. A tak se paní poslankyně opravdu nenudila. Miloslava Vostrá, poslankyně PČR, trávila dovolenou doma v Braškově a starala se o domácí zvířátka, manžela a dceru. A kdykoliv bylo potřeba, protože bydlí blízko Prahy, vracela se do práce, což jí nesmírně vyčítala její dcera, kterou potom pracně usmiřovala vařením jejích oblíbených jídel jako jsou řízky, jahodové knedlíky a další. A tak se paní poslankyně opravdu nenudila. | ÚV KSČM

zirafa ( 6. září 2010 22:21 )

kifork ( 6. září 2010 18:31 )

redaktory Blesku, že když se rozhodnout psát o dovolených politiků, tak by se měly také seznámit s přesnými jmény daných lokalit. Např. p. Filip určitě netrávil dovolenou v Lednici ani v Ledenici, kdesi u Moravských Budějovic, nýbrž v LEDENICÍCH u ČB.

gogo ( 6. září 2010 13:53 )

Škromach si užil. A co jeho voliči ??

cernysvetlo ( 6. září 2010 10:09 )

Škromach řekl, že se líbí devíti ženám z deseti. Já neznám ani jednu a při pohledu na jeho fotku se ani nedivím.

tijekwonborovy ( 6. září 2010 07:04 )

na obalu bůčkové pomazánky od Hamé Babice!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa