Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Prsa útočnice na Zemana obletěla Česko. Podívejte se na ni při práci i rekreaci

Autor: Mii - 
15. ledna 2018
13:10

Byla to nejvýraznější událost prvního kola prezidentské volby v Česku - až na samotný postup Miloše Zemana a Jiřího Drahoše do druhého kola. Ukrajinská aktivistka Angelina Diash (27) se vrhla polonahá přímo ve volební místnosti směrem k Zemanovi jako úřadující hlavě státu. Už podobně protestovala například proti běloruskému prezidentovi Alexandru Lukašenkovi. Aktuálně studuje psychologii a přivydělává si modelingem. Za útok dostala tříměsíční podmínku a čeká ji vyhoštění z Česka.

Když Angelina Diash skočila směrem k Zemanovi, zpráva obletěla všechna česká média a pronikla i za hranice republiky. Podle své advokátky chtěla jen poukázat na jeho vřelý vztah k Rusku a nechtěla mu ublížit fyzicky. Proto měla na prsou napsáno „Zeman Putin´s slut“ (Zeman je Putinova děvka).

Video  Celý záznam: „Zeman je Putinova děvka,“ křičela žena a vrhla se na prezidenta  - Jan Jedlička
Video se připravuje ...

Aktivistka protestovala i tentokrát pod taktovkou hnutí Femen. Jeho členkami jsou ženy protestující proti politickým aktivitám polonahé, kvůli čemuž si členky říkají „sextremistky“.

„Hnutí Femen chtělo útokem varovat občany České republiky, že volbou věčně opilého prostituta Zemana dávají hlas pasákovi z Kremlu Vladimiru Putinovi,“ stojí v prohlášení na stránkách hnutí.

Nyní aktivistku čeká podmíněný tříměsíční trest s odkladem na jeden rok. Rovněž bude vyhoštěna z Česka. V rámci zkráceného řízení o tom v neděli rozhodl pražský soud. Aktivistka trest přijala, řekla ale, že se cítí být nevinná.

Vše o volbách prezidenta ČR 2018 čtěte zde

Autorské komentáře k volbám prezidenta ČR čtete na Reflex.cz

Doporučujeme
jasnovidec01 ( 16. ledna 2018 18:28 )

100 fotek černé OPICE bez mozku !!!

salto ( 16. ledna 2018 08:47 )

Taky si myslím, že pražská kavárna se měla praštit přes kapsu trochu víc a objednat nějakou s většíma kozama

salto ( 16. ledna 2018 08:44 )

Nevěřím, že tys volil Zemana

latabitha ( 16. ledna 2018 07:16 )

Ta žena na mě působí jako prostitutka, je ostudou žen . Nesouhlas se dá vyjádřit i jinými způsoby. Spodina

illyria ( 15. ledna 2018 21:51 )

Heh, pokud je na výběr mezi Zemanem a Drahošem, tak bych volila Zemana i nabalzamovanýho a v mauzoleum, stále by byl lepší než Drahoš...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa