Brookelle McKenzieová se v současné době živí jako make-up artistka, a tak není divu, že díky jejím znalostem v líčení z ní vyrostla překrásná a sebevědomá žena, které muži padají k nohám.

Ne vždycky tomu ale tak v jejím případě bylo. Ještě jako teenagerka procházela emo fází, černé vlasy, hustý a tmavý make-up byly u ní téměř samozřejmostí. Brookelle dokonce přiznala, že v době, kdy jí bylo 14 let, si sama stříhala vlasy!

Na svém instagramu se nedávno pochlubila čtrnáct let starou fotografií a srovnáním s jejím „dnešním já", a fanoušci nemohli uvěřit vlastním očím.

„Vím, že s tím přicházím trochu s křížkem po funuse, ale říkali jste si o to, tak tady to je. Tady máte fotku, kde mi bylo 14 a teď je mi 28. Mám pocit, jako kdybych odhalila svou skutečnou identitu. Kdo si pamatuje MySpace Brookelle? Zajímavý fakt: Dokonce jsem si sama stříhala vlasy (žiletkou)!" napsala k příspěvku Brookelle, na jejímž instagramu byste žádnou její starší fotografii, až do teď, nenašli.

Pro spoustu jejích fanoušků to byl opravdový šok, protože ji znají jako dokonalou, upravenou a krásnou blondýnu. Že má za sebou ale tak velkou transformaci, nevěděl téměř nikdo.

„Pane Bože, to jsi byla ty? Pamatuji si, že jsem na MySpace vídala tvoji emo fotku snad denně. Moc ti to sluší, vypadáš skvěle," opěvuje jeden z jejích fanoušků velkou změnu vzhledu. „Wow! Neskutečná proměna! Z rockerky sexbombou! Vypadáš naprosto dokonale, ale myslím, že to slýcháš tisíckrát denně," chválí Australanku další. 

Co si o proměně Brookelle myslíte vy? Na její fotky se můžete podívat do naší galerie.

Fotogalerie
33 fotografií