Herec známý zejména z trilogie Piráti z Karibiku dorazil do Prahy již na konci září kvůli natáčení osmidílného temného fantasy seriálu Carnival Row, který se odehrává v 19. století. Nejprve mu zde kromě ochranky dělal společnost jeho psí mazlíček.

Před pár dny pak dorazil i jeho syn Flynn (6), kterého má s bývalou manželkou, topmodelkou Mirandou Kerr (34). Orlando s ním pak trávil většinu volných chvil, které se mu díky natáčecímu volnu nakupily. Vzal ho tak na procházku po městě a ukazoval mu zdejší historické památky.

Nyní ale hollywoodskému krasavci volno pomalu končí, a tak nebude mít na dítě tolik času. Možná právě proto si přizval na pomoc dalšího člena rodiny. Podle informací webu Expres.cz za ním totiž přijel jeho otec Colin Stone. Na starost si prý vzal i Orlandova pejska, kterého byl vyvenčit. Skoro to vypadá, jako by tu snad herec chtěl zakotvit, když už tu má tolik milovaných. Ještě by se tu mohla objevit nějaká žena jeho srdce, i když není jasné, zda teď nějakou má.

Co se týče rodinných vztahů, nemá to Bloom zrovna jednoduché. S tátou sice vychází velmi dobře, ovšem příjmení zdědil po někom jiném. Když byl dítě, říkal totiž ‚táto‘ jinému muži – manželovi své maminky. Tím byl spisovatel Harry Bloom, jenž ovšem záhy zemřel. Herci byly tehdy teprve čtyři roky.

Orlandův biologický otec Colin byl posléze ustanoven jeho kmotrem a pomáhal s jeho výchovou. Pravdu se ale Bloom dozvěděl teprve v pubertě. „Byl vždycky blízkým rodinným přítelem, ale já jsem si myslel, že můj pravý otec je Harry,“ vysvětloval před lety představitel Legolase svou složitou rodinnou historii.

VIDEO: Orlando Bloom v Praze: Zašel na véču do hospody!

Video
Video se připravuje ...

Pirát na pivu: Orlando Bloom v Praze zašel na véču do hospody! Martin Hykl

 

Fotogalerie
99 fotografií