Britský herec, kterého čeští diváci znají např. jako Willa Turnera z Pirátů z Karibiku, je velkým milovníkem zvířat – a psů zvlášť. Po rozchodu s americkou zpěvačkou letos na jaře si jednoho pořídil a od té doby bez něj nedá ani ránu.

Červený pudlík slyšící na jméno Mighty doprovází Blooma všude – od Los Angeles přes New York po Prahu, kde od minulého týdne natáčí osmidílný fantasy seriál Carnival Row. „O pejska se mu během natáčení starají členové štábu, když musí být herec na place, tak ho chodí venčit a podobně. V černé limuzíně, kterou se Orlando přepravuje, ale samozřejmě jezdí se svým páníčkem,“ svěřil fotoreportér Blesku, který zachytil nejen pudlíka se svým opatrovníkem, ale také herce v historickém kostýmu s buřinkou.

Do roztomilého plemene se Orlando zřejmě zamiloval během ročního vztahu s Katy. Ta totiž vlastní stejného červeného pudlíka, který se jmenuje Nugget. Krátce po jejich rozchodu tak herci začalo při cestování dělat společnost místo sličné krásky tohle chlupaté štěňátko, které bere na každé natáčení.

Na natáčení v Praze dorazil už i Andílek od Victoria’s Secret neboli britská topmodelka Cara Delevingne (25). Fanoušci ji znají spíše s platinově blond vlasy, kvůli roli se ale zřejmě nechala přebarvit.

VIDEO: Katy Perry na záznamu paparazzi odchází z koncertu Adele, kde měli společné rande

Video
Video se připravuje ...

Katy Perry na záznamu paparazzi odchází z koncertu Adele, kde měli společné rande. youtube

Fotogalerie
22 fotografií