Nejhubenější členka pěvecké skupiny Spice Girls ještě do včerejšího dne nebyla rozhodnutá, zda na závěrečném ceremoniálu londýnské olympiády se skupinou vystoupí či nikoliv.

Teprve dnes se módní návrhářka svěřila svým fanouškům na sociální síti Twitter, jaký poklad v podobě mikrofonu našla. Mikrofon je totiž posázený diamanty z kolekce Swarowski Crystal a jeho cena činí kolem 1 milionu dolarů. „Koukejte, co jsem našla,“ vzkázala.

Tím, dala fanouškům obrovskou naději, že stále táhne se Spice Girls za jeden provaz, a že je nezklame. Samotná Victorie ani její mluvčí se ale oficiálně k této zprávě zatím nevyjádřily a tak nechávají fanoušky i ostatní členky dívčí kapely stále v napětí.

Nicméně zdroj potvrdil zahraničnímu deníku  MailOnline, že dámy vystoupí 12. srpna v Londýně na závěrečném koncertě olympijských her. Tato zpráva byla zveřejněna poté, co Mel C prohlásila, že by to brala jako osobní urážku, kdyby byly z programu vyškrtnuty. „Byla bych velmi rozčílená, kdyby Spice Girls na Olympiádě nevystoupily, protože si myslím, že jsme Velkou Británii skvěle reprezentovaly v 90. letech,“ svěřila své pocity zpěvačka.

Doufejme tedy, že se skupina objeví na olympiádě v kompletním složení jako na uvedení muzikálu Viva Forever.

Fotogalerie
5 fotografií