Osm hodin v letadle z Toronta, pouhý den v Londýně a dalších osm hodin zpět do Kanady. Není divu, že Andreu příjezd Fabrizia, se kterým chodí dva roky, tak potěšil. „Byla to úžasná oběť,“ chválila ho. Česká tenistka hrála spolu s Lucií Hradeckou finále proti sestrám Williamsovým a do zápasu, který nakonec skončil výhrou Američanek (6:4, 6:4), nastupovala povzbuzená setkáním se svým milým. „Přiletěl ráno, viděli jsme se hodinu před utkáním v jídelně Wimbledonu, kde nám popřál hodně štěstí,“ zmínila Hlaváčková.

Náhlé rozhodnutí

Pro Fabrizia, který pracuje jako Tour manažer ATP, byla cesta na životní zápas přítelkyně spontánním rozhodnutím. „Uvědomil jsem si, že u toho hrozně moc chci být. Už jsem prošvihl finále Wimbledonu, a kdybych neviděl zápas o olympijské zlato, dlouho bych toho litoval,“ řekl sympatický Ital Blesku.

Andreu chtěl překvapit, ale nechtěl ovlivnit její výkon. „Proto jsem volal už večer před finále, abych ji nerozhodil. Ale myslela, že si dělám legraci,“ líčil Fabrizio. Tak velké překvapení připravil drobné blondýnce poprvé. Zato ona už podobnou kulišárnu vyvedla. Znenadání zaťukala na dveře Fabriziova bytu na Floridě. „Měla přijet až za pár dní a najednou stála na prahu.“

Tehdy spolu strávili určitě mnohem víc času než v Londýně. Zatímco Andrea včera nabrala směr Česko, Fabrizio hned ráno odletěl zpět do Kanady.

Fotogalerie
7 fotografií