Spice Girls už finišují s přípravami, kterým tuto neděli uzavřou letošní olympijské hry v Londýně. Fotografie, které unikly na internet, také potvrzují, že Victoria Beckham se definitivně přidala k ostatním členkám skupiny a tak se můžeme těšit na očekávaný comeback.

Holky byly zachyceny na fotografiích při zkouškách na nedělní vystoupení.  Vyšplhaly se na střechy typických britských černých taxíků a dokola zkoušely a zkoušely. Není se také čemu divit, na svůj velký comback se už těší pěknou dobu a nemůžou si dovolit sebemenší chybku.

Jejich návrat v plném počtu ale ještě před týdnem nebyl vůbec jasný. Dlouho se čekalo na vyjádření Posh Spice Victorie Beckham, která byla ze všech děvčat z chystaného comebacku nejménně nadšená. Nyní je ale jasné, že partu netrhla a že s holkama opět nastartuje pěveckou kariéru.

Kromě očekávaných Spice Girls se fanoušci můžou také těšit na zpěvačku Jessie J, která zazpívá uvnitř kabrioletu značky Rolls-Royce, v historickém kostýmu vystoupí Annie Lennox z Eurythmics a jistě je potěší i přítomnost úspěšné kapely One Direction. Zkrátka bude se na co dívat...

Fotogalerie
1 fotografie