Zpěvačka, která zejména v 90. letech provokovala svou nahotou, během svého koncertu, při začátku písně Human Nature, záměrně odhalila své prso. Publikum tím dostala do pořádného varu.

Nemálo z přítomných bylo ale pohoršeno, protože Turecko je tradiční islámskou zemí, kde většinu obyvatel tvoří muslimové. Madonna však není žádná padavka, provokovala záměrně. Na zádech měla ostatně nápis »žádný strach«. Co jí však za obnažené ňadro na veřejnosti v Turecku hrozí? Madonně evidentně nic... Jinak je ale odhalování těla v Turecku zakázané. Zpěvačka to má však jako součást vystoupení.

Madonna na začátku června zahájila nové světové turné MDNA v Izraeli. Její vystoupení trvá 110 minut během nichž odzpívá dvacítku písní včetně hitů jako Like a virgin, Material Girl a Papa Don't Preach. Koncert v Istambulu pořádně opepřila svým výstupem v podprsence, z níž vytáhla prso. Všichni v tu chvíli mohli spatřit Madonnu nahoře bez a pohotoví fanoušci tak měli pěkné video nebo fotku na památku.

Fotogalerie
19 fotografií

Popová hvězda se jako v minulosti k jednotlivým písním často převléká, například za mažoretku či bojovnici v černé kombinéze. Ve skladbách Revolver a Gang Bang střílí s tanečníky na diváky z pistole slepými náboji. "Je to ohromná show. Přesahuje vše, co dělala dříve. Vzali jsme na cestu 700 bot," upřesnil módní tvůrce Arianne Phillips, který navrhuje obleky Madonny.

Na scéně zazněly modlitby i výzva k míru. "Rozhodla jsem se začít své světové turné v Izraeli z jednoho velmi speciálního a důležitého důvodu. Jak víte, Blízkým východem zmítají již tisícovky let konflikty, které musejí přestat. Nemůžete být mými fanoušky a nechtít mír ve světě," prohlásila Madonna.

Pro své deváté světové turné naplánovala více než 80 koncertů na Blízkém východě, v Evropě, severní a jižní Americe a Austrálii. Do Česka na rozdíl od svého předchozího turné Sticky & Sweet nezavítá, nejblíže to její čeští fanoušci tentokrát budou mít do Vídně nebo do Berlína.