Meghan Markle si z královských pravidel nic nedělá, to už jsme si mnohokrát ověřili. Ale její moc je, zdá se, větší, než by kdo předpokládal. Prince Harryho drží zkrátka, a protože nesnáší sporty, které jsou spojeny s krveprolitím, má princ smůlu a letošní tradiční hon se odehraje bez jeho přítomnosti.

Ale to není vše. Před pár dny se dvě vážené vévodkyně účastnily dvou oficiálních akcí. Obě to pojaly po svém. Camilla, vévodkyně z Cornwallu, samozřejmě v souladu se všemi královskými pravidly a předpisy skromně pro fotoaparáty zapózovala s oslíkem a poníkem. Ale dračice Meghan? Těhotenství jí sluší, takže když se vydala na předávaní módních cen, měla na sobě sexy Givenchy róbu. Také zapózovala pro fotoaparáty, ale snímek, který vznikl, by spíš slušel Instagramu nějaké influencerky než člence vážené královské rodiny. Odhalené rameno, Meghan něžně si držící rostoucí bříško... Rozhodně ne snímek, který si nalepí královna do oficiálního alba. Ale fanoušci zajásali. Meghan si totiž na nic nehraje, a proto ji milují!

Inkriminovaný snímek nádherné Meghan Markle, který chvíli po zveřejnění zmizel z povrchu internetu.
Autor: Instagram

Ve srovnání s nuda snímky Camilly Parker byla fotka Meghan prostě překrásná. Naneštěstí ji pár desítek minut po uveřejnění na sociálních sítích ihned stáhli a nahradili umírněnější verzí. Naštěstí původní fotku mezitím někdo zachytil, takže ji můžeme obdivovat i my. Je vidět, že je Meghan Markle ve své kůži. Užívá si rostoucí bříško a péči svého manžela. Myslí především na svou rodinu a nějaký protokol ji nemůže rozházet. Určitě se můžeme těšit na další pikantnosti, protože svátky se blíží a s nimi i tradiční oběd v Buckinghamském paláci, který pořádá sama královna. Jak se znesváření členové královské rodiny zachovají? Zakopou válečné sekery a usednou společně k dobrému jídlu? Nechme se překvapit!

Fotogalerie
38 fotografií