Místo klasické fotografie po vzoru ostatních členů královské rodiny, si Meghan s Harrym zvolili poněkud netradiční snímek pro vánoční pohlednici. 

Je černobílá, navíc Harry s Meghan na ní stojí otočení zády k fotografovi, a tak ani nikdo nemůže s jistotou říct, že to jsou skutečně oni. 

Královský pár zveřejnil snímek z jejich svatebního mejdanu, kde už byla Meghan převlečená ze svatebních šatů do bílých jednodušších se zapínáním za krk. V průběhu večera si společně vychutnali krásu ohňostroje nad jezerem Frogmore House. 

„Tato skvělá a trendová pohlednice je méně o vánoční pohodě a víc o romantickém životě Meghan a Harryho vypadající jako Áčkový pár v hollywoodském stylu. Mohla by to být reklama na luxusní značku s formálně oblečeným párem ztraceným v jejich intimním okamžiku, kdy společně hledí na ohňostroj. Tím, že jsou otočeni zády k objektivu, nám dávají možnost sdílet s nimi jejich okamžik, ale ne jejich společnost. To znamená, že jsou v té fázi lásky, kdy mají oči jen jeden pro druhého,“ vyčetla z řeči jejich těla odbornice Judi James deníku The Mirror. 

Zaměřila se právě na jejich postavení. Meghan s Harrym stojí blízko sebe, objímají se zezadu a jejich ruce jsou spojené. Hlavu mají oba zvednutou k nebi, jak pozorují ohňostroj. Určila tak, že to byla pro ně velmi intimní chvíle a v tu chvíli je nezajímalo nic jiného, než oni sami. 

Fotogalerie
45 fotografií