První svatba Meghan Markle byla ve zcela jiné režii než ta honosná s princem Harrym. Už jen pozvánky byly netradiční. Meghan s tehdejším snoubencem se vyfotili v bikinách na pláži s udáním data a místa konání jejich veselky.

Svatba se konala na Jamajce v hotelu Jamaica Inn, kde si Meghan zarezervovala 55 pokojů pro 100 hostů. Thomas Markle dceru vedl k oltáři v doprovodu své exmanželky Dorie Ragland.

Po ceremonii se pak konala párty na pláži, kam už ale Thomas nešel. Nechtěl tam být jako šedesátník mezi třicátníky. Párty byla pořádně divoká a novomanželé se nebáli ničeho. Jako dárek na uvítanou hosté dostali malou tašku, ve které byl uvítací vzkaz od Meghan a Trevora a také sáček marihuany.

„Je to nelegální, ale na Jamajce to nikdo moc neřeší. Je to tam téměř zvykem. Nekouřím trávu a co vím, tak ani Meghan ne. Už ani nevím, co jsem udělal se svým pytlíčkem, asi jsem ho odložil. Ale tu tašku jsem si nechal,“ přiznal Markle deníku Daily Mail.

Hosté si pak pod vlivem drog mohli s Meghaninou matkou Doriou zacvičit jógu. Během večírku se hrály různé hry a tancovalo se na reggae hudbu. Oproti striktní svatbě s princem Harrym to byl evidentně dost rozjetý mejdan.

Fotogalerie
64 fotografií