Princ Harry s vévodkyní Meghan na příchod svého prvního potomka stále čekají, a tak jako vánoční pohlednici použili poněkud netradiční fotografii jen jejich dvou samotných. Stojí v objetí zády k fotoaparátu a zírají na obrovský ohňostroj na obloze. Tento snímek vznikl na párty po jejich královském svatebním obřadu.

Naopak vánoční pohlednice prince Williama a vévodkyně Kate je plná dětí a rodinného štěstí. Princezna Charlotte hledí do objektivu svým typickým šibalským pohledem, princ George objímá svého tátu a nejmladší princ Louise se úhledně usmívá v náruči maminky Kate. Jen William nasadil poněkud křečovitý úsměv. Vycenil zuby a rty roztáhl do široka, což působí dost nepřirozeně. Asi se mu zrovna v té chvíli nedařil vykouzlit přirozený úsměv plný radosti a pohody.

Pozadu s pohlednicí nezůstali ani princ Charles s vévodkyní Camillou. Ti se vedle sebe posadili na dřevěnou lavičku v zářivě zelené trávě a jako zamilované hrdličky si vyměnili své pohledy. Svou vzájemnou lásku si museli ale vyčíst z očí, na doteky mezi nimi nedošlo.

 

Fotogalerie
40 fotografií