Poté, co Hrdlička s kamarády navštívil luxusní party v místním hotelu Savoy, vydal se do vyhlášeného Finlandia stanu. Už po příchodu bylo ale na Michalovi vidět, že je poněkud společensky unavený.

Bývalý partner Borhyové dorazil zavěšený do svého kamaráda, se kterým se každou chvíli objímal a pusinkoval. Dvojice nejdříve zavítala na parket, kde se Hrdlička věnoval i několika dívkám, které se s ním chtěly vyfotit. Po tanečku se vydal do tamního VIP baru něco popít.

Video
Video se připravuje ...

Opilý Hrdlička řádil ve Varech. Blesk TV

Nejdříve se pod dohledem své partičky začal věnovat sympatické brunetce, které neustále šeptal něco do ouška, a pozval ji na několik drinků. Nakonec dal ale přednost blondýnce ve žluté kšiltovce, která před ním dělala bariéru fotografům, aby nemohli Michalovo řádění zvěčnit.

Pokročilá noční hodina a velké množství drinků udělalo své. Michala museli z baru kamarádi vyvést ven na vzduch a následně začala jeho strastiplná cesta na hotelový pokoj. Během ní Hrdličku neustále podpírali, aby neskončil na zemi. A nejen to! Sporťák se musel taky zastavit u místních popelnic vykonat potřebu, která mu dala dost zabrat.

Když dorazil sportovní komentátor na hotel, byl evidentně rád, že do svého cíle konečně došel. Teď ho ale nejspíš čekají hodiny vysvětlování své přítelkyni Karolíně Plíškové, která je v Londýně. Na legendárním Wimbledonu ji čeká čtvrtfinále čtyřhry.

VŠE O CELEBRITÁCH NA KARLOVARSKÉM FESTIVALU ČTĚTE ZDE>>

Fotogalerie
35 fotografií