Dagmar Veškrnová Havlová přijela na oslavu kolem sedmé hodiny v doprovodu své matky Markéty Veškrnové (87), která ji po celou dobu byla oporou. Dorazila také jiným autem, než její manžel a vstoupila hlavním vchodem.

Václav dorazil o několik minut později, do centra DOX vešel zadním vchodem. Přesto, že paní Dagmar přednesla jako první gratulaci, bylo vidět, že nedávné tvrzení spisovatelky Obermannové ji zasáhlo. S manželem se na akci potkávali minimálně, každý se bavil se svým okruhem známých. Zdá se, že jedinou fotku, na které jsou oba, pořídil fotograf ČTK. Společnost jim na ní ale dělá ještě třetí osoba do party - tou je Madeleine Albright.

Kdo čekal, že Dagmar svou úlohu nezvládne, tak se zmýlil. Hned na začátku akce sice důrazně poprosila fotografy, aby s ohledem na věk její maminky šetřili s blesky svých fotoaparátů, ale pak už se na všechny usmívala.

Smála se, vtipkovala s hosty, občas zkontrolovala líčení, popovídala s dcerou Ninou (33), dělala společnost své mamince... Prostě vše, co dělá hostitelka na oslavě svého manžela. A pak najednou odjela pryč, ještě nebylo ani 23 hodin. Její manžel večírek opustil až hodinu a půl po ní.

VŠE O ODJEZDU PANÍ DAGMAR Z VEČÍRKU PŘINESEME UŽ V PONDĚLÍ. SLEDUJTE DENÍK BLESK A SERVER BLESK.CZ

Fotogalerie
14 fotografií