Co se změnilo, když jste dostala občanku?
"Stouplo mi sebevědomí. Cítím se už skoro dospělá. Nemohla jsem se dočkat, až budu mít doklad, který nemůže mít každý. Pas má i malé dítě. Už jsem občanku poprvé použila, když jsem se zapisovala v hotelu.Ale taky jsem ji stihla ztratit."

 

Jak se vám to povedlo?
"V knihkupectví v Těšíně jsem si kupovala učebnice a nechala jsem ji položenou na angličtině. Vrátila jsem se za tři hodiny a naštěstí ji pro mě měli schovanou."

Jaký byl začátek školního roku v nové škole?
"Super. V kolektivu se sice teprve poznáváme, ale hrozně jsem si užila uvítání od čtvrťáků. Museli jsme chodit jako bažanti a zobat zrnka ze schodů, dávat celou tvář do mouky, byli jsme celí popsaní a přinutili nás pít nějaký strašný humus. Myslím, že v tom bylo chilli, pepř, ocet a nějaký alkohol. Fuj!"

Alkohol odmítáte i při přípitku na křtu?
"Zatím jsem si dávala jenom čaj nebo rychlé špunty. Všechno to bylo hrozně sladké. Na alkohol si počkám ještě tři roky, aspoň si to víc vychutnám."

Zaujal vás na gymnáziu nějaký nový předmět?
"Začala jsem s francouzštinou, která mě úplně nadchla. Vždycky jsem si říkala, že správná dáma by měla umět francouzsky."

Zvládáte docházku?
"První týden jsem byla celý, ale teď zase nebudu. Čekají mě koncerty, rozhovory, turné na Slovensku se skupinou No Name. Mám domluvený individuální studijní plán a doufám, že učitelé budou vstřícní."

Jací kluci se vám líbí?
"Jsou tři, bráchové ze skupiny Jonas Brothers - Joe, Nick a Kevin. Jsem úplně nadšená, že se s nimi osobně setkám. Stejně jako já jsou totiž pozvaní do Londýna na evropskou premiéru disneyovky Kemp roku, pro kterou jsem v polštině nazpívala ústřední písničku. Je jim kolem sedmnácti, chodí úžasně oblečení jako gentlemani a jsou hrozně hezcí. A navíc jsou věřící stejně jako já."

Takže to, že máte pletky s vaším kytaristou Marcusem nebo Filípkem od Lucie Bílé, byly jen fámy?
"Určitě a naštvaly mě. Jednou jsem to dokonce obrečela. To když to bylo hodně o sexu. Ale snažím se obrnit, kladné stránky showbyznysu zatím převažují."

V Polsku jste točila seriál. Jaké to bylo?
"Úžasné. Hrála jsem drzou punkerku, byla jsem šíleně namalovaná i oblečená, měla piercing a hlavně byla pořádně drzá. To se s mojí povahou hraje dobře."

Píšete si texty, zkoušela jste i muziku?
"Zatím mám pár písniček od kluků z kapely, ale za první ušetřené peníze jsem si koupila počítač a snad to na další desku zvládnu i sama."

Píšete česky, nebo polsky?
"Zatím jen česky, ale chtěla bych i polsky. V polštině, když se pohybuju převážně v českém prostředí, mám občas problém najít nějaké slovíčko. A já bych nerada zapomněla svoji mateřštinu."