Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Klipy, které Češi rádi poslouchají

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: You Tube, INT - 
7. srpna 2008
16:00

Lidé se rádi baví a relaxují. Nejen k prázdninové pohodě patří dávka správné hudby. Blesk přináší přehled vašich nejoblíbenějších songů.

Michal David - Vidím tě všude

Osmačtyřicetiletý zpěvák Michal David je u českého publika velmi oblíbený. Jeho CD patří u nás k těm nejprodávanějším. Proslavila ho píseň Nenapovídej, se kterou s přehledem zvítězil v soutěži Intertalent. Tento song vynesl Michala Davida mezi hudební idoly. V 80. letech se Michal David stává králem diskoték. Celá řada jeho hitů je oblíbená dodnes. Jeho písně jsou především o lásce, tématu, které je aktuální v každé době. Posuďte sami.

 

Marek Ztracený - Ztrácíš

Marek Ztracený zazářil písní Ztrácíš. Od dětství hraje na klavír a také skládá. Mladý hudebník má mimořádný hudební talent. Pochází ze západních Čech.

Píseň Ztrácíš si lze poslechnout na debutovém albu Marka Ztraceného. S tímto songem vyhrál nadaný zpěvák polský mezinárodní Festival Carpathia Rzesow v kategorii nejlepší píseň. Vítězství je o to cennější, že se festivalu účastnila stovka soutěžících z evropských zemí.

Chňapík maličký krokodýl

Písnička Chňapík jistě potěší nejen děti. Je hezky nazpívaná a vypráví o krokodýlkovi Chňapíkovi. Písnička je určena pro všechny, co mají rádi legraci, zvířátka a malé děti.

 

Ewa Farna - Ticho

Ewa Farna je talentovaná patnáctiletá popová zpěvačka. Debutovala deskou Měls mě vůbec rád. Druhé album se jmenuje Ticho, stejně jako písnička, kterou si můžete poslechnout.

 

Holki - Vzal mi tě stín

Dívčí skupinu Holki tvořily konzervatoristky Klára Kolomazníková, Katka Brzobohatá, Nikola Šobichová a Radana Labajová. Skupina se orientovala na dívčí teenagery. Za svého působení byly Holki úspěšné. Jedno z alb se jmenuje Vzpomínky zůstanou.

Holki - Vzpomínky zůstanou

 

Gummi méďa - česká celá verze

Gumový méďa je bláznivým hitem, který dobrou náladu nikomu nezkazí.

 

Enrique Iglesias - Can You Hear Me

Enrique Iglesias šel ve šlépějích svého otce, který je také zpěvák. Enrique je oblíbenou popstar natočil alba ve španělštině, angličtině, portugalštině a italštině. Je oblíbený i na Taiwanu či v Rusku.

 

Morandi - Angels

Morandi je úspěšná hudební skupina pop music. Jejími členy jsou Marius Moga a Andrej Stefan Ropcea přezdívaný Randi. Jméno skupiny vzniklo z prvních dvou písmen Mariusova příjmení a Rpoceovy přezdívky. Písnička Angels se objevuje na žebříčku hitparád a vede si zatím velmi dobře.

 

Madonna ft. Justin Timberlake

Madonnu snad netřeba představovat. Každé její vystoupení je opravdovým neopakovatelným zážitkem.

 

Kate Ryan - Ella Elle L'a

Kate pochází z hudebně založené rodiny,ve které hrají všichni na klavír nebo kytaru. Brala hodiny zpěvu a klavíru u své tety, učitelky hudby na konzervatoři. V roce 2003 navštívila Českou republiku a objevila se při vyhlašování ankety Český slavík Mattoni.

 

September - Cry for you

Píseň Cry for you je horkým kandidátem na hit tohoto léta. Její oblíbenost je srovnatelná s Angels od rumunské kapely Morandi.

 

Laurent Wolf - No Stress Of Warcraft Version

Singl od Laurenta Wolfa No Stress je velmi pozitivně naladěný a má našlápnuto stát se jedním z hitů léta 2008.

Dalšími žhavými kandidáty na hit léta 2008 jsou: Amaranth, Everyday, Better in Time a Now yoúre gone.

 

Nightwish - Amaranth

 

High School Musical 2 - Everyday

 

Leona Lewis Better in Time

 

Basshunter - Now yoúre gone