Se svým manželem, hokejistou Davidem Švagrovským, má Katka dvě dcery, Anabel a Lauru. Těm teď přibyl vytoužený bratříček. Před pár dny přitom plavovlasá zpěvačka na Instagramu zveřejnila fotku, na které cvičí pilates pro těhotné, s poznámkou, že ji čeká ještě patnáct dní do porodu. Miminko s ideálními mírami 50 centimetrů a 3,8 kily nakonec tedy přišlo na svět pár dní před termínem.

V době, kdy světem hýbaly skupiny jako například Backstreet Boys a Spice Girls, se i v Česku objevila variace na tyhle oblíbené kapely – skupina Holki. Tu tvořila čtyři děvčata, Katka, Klára, Radana a Nikola. Přestože se projekt po pár letech rozpadl a dívky se vydaly na sólovou dráhu, po několika letech došlo k jeho znovuobnovení, byť tentokráte už jen ve třech. Comebacku se totiž nezúčastnila Klára Kolomazníková (38), která se rozhodla budovat si vlastní kariéru.

Kromě Katky, která se nyní stala trojnásobnou maminkou, jsou zasloužilými rodičkami i ostatní „holki". Radana Labajová (38) má syna Teodora Maxmiliána, Nikola Šobichová (36) dceru Viktorii a syna Filipa a ex-členka Klára dceru Valerii. Na neplodnost si tedy členky téhle skupiny rozhodně nemohou stěžovat…

 

Video
Video se připravuje ...

Skupina Holki: Hudbu děláme zadarmo! Thomas Kruchina, Ondřej Rybár, hudba: freemusicarchive.org (“Tell Me What I Want” by Isolated Atoms)

Fotogalerie
11 fotografií