Když jsme jí v úterý zavolali a pogratulovali, měla radost. „Děkuji, že jste si vzpomněli, já ale nic neslavím,“ řekla Hlaváčová do sluchátka. „A je k tomu mnoho důvodů,“ jala se hned vysvětlovat.

„Přesně – a to na den! – před dvěma měsíci mi zemřel manžel. A celá moje rodina je pracovně pryč...,“ vyjmenovala herečka všechny důvody, proč ten svůj narozeninový den bere jako každý jiný.

Byla prý také vždycky zvyklá slavit společně s manželem Luďkem Munzarem, jehož vždy láskyplně oslovovala Luděčku. Herecký bard se totiž narodil 20. března, a tak to byla pokaždé dvojitá oslava.

„Doma ale nebudu sama. Přijde za mnou kamarádka a přinese mi vlastnoručně upečenou bábovku, kterou miluju. Tak se těším, že si zase pěkně popovídáme,“ svěřila Hlaváčová, která žije v rodinném domku s dcerou Bárou Munzarovou (47), jejím manželem Martinem Trnavským (49) a vnučkou Annou Dvořákovou (17), kterou má Bára z prvního manželství s Jiřím Dvořákem (52).

„V životě jsem měla a mám velké štěstí. Měla jsem toho nejlepšího mužskýho na světě a mám tu nejlepší rodinu na světě,“ prohlásila slavná herečka, která kvůli Parkinsonově chorobě musela herecké řemeslo pověsit na hřebík.

VIDEO: Poslední ovace v Národním: Takhle Munzara (†85) vyprovodili do hereckého nebe

Video
Video se připravuje ...

Poslední ovace v Národním: Takhle Munzara (†85) vyprovodili do hereckého nebe. Lukáš Červený

Fotogalerie
76 fotografií