„Ty víš, že chci jen tebe i bez cirkusu kolem a i bez majetku, i jako chudou. Pořád ses mě ptala, proč si tě chci vzít. Jestli kvůli papíru nebo kvůli zviditelnění či snad majetku. Je to jen proto, že tě miluji a protože to tak cítím,“ pronesl Koptík ve své žádosti o Haninu ruku.

Tím prozradil, že i sama Hana Gregorová měla někde v koutku srdce ukrytý strach, jestli ji mladý milenec přeci jen nechce i kvůli jejímu majetku.

Sama herečka prozradila, co by nastalo v případě jejího úmrtí. „Mnoho lidí Ondru podezřívá, že je zlatokop. Jen jsem uvítala, když přišel s tím, že před svatbou chce podepsat předmanželskou smlouvu,“ svěřila Blesku herečka. „Nezdědí vůbec nic, vše zůstane mým dětem,“ má jasno Gregorová.

Přeci jen by něco nakonec dostal, jak sama Gregorová přiznala. „Jediné, co si po mé smrti odnese, bude urna s mým popelem,“ řekla Hana se smíchem. „S Hankou nejsem pro peníze, ty si umím vydělat sám. Nikdy jsem ženu, jako je ona, nepoznal a miloval bych ji i chudou,“ dodal dojemně Koptík.

Fotogalerie: Divoká láska Hany Gregorové (64) a Ondřeje…
42 fotografií

Video
Video se připravuje ...

Exkluzivně! Hana Gregorová: Na Radka jsem nezapomněla! S Ondrou je to jiné! David Turek, Martin Hykl

Podívejte se na romantickou žádost o ruku Ondřeje Koptíka:


Vše o Haně Gregorové naleznete ZDE

Fotogalerie
56 fotografií