S žádostí o ruku se Koptík vytasil na romantickém výletě na ledovci v rakouských Alpách ve výšce 2660 metrů. Před překvapenou vdovou po Radoslavu Brzobohatém poklekl ve čtvrtek krátce před polednem.

Video
Video se připravuje ...

Exkluzivně: Takhle Ondra (31) žádal Gregorovou (63) o ruku! David Turek, Martin Hykl

Vše si předem pečlivě připravil. Z kapsy vytáhl nejen diamantový prsten, ale také papír, na němž měl sepsanou svou řeč, kterou Hanu předtím, než řekla »ANO«, dojal k slzám. Blesk vám exkluzivně přináší přepis láskyplného vyznání:

„Hanko, chtěl bych ti poděkovat za vše, co jsi pro mě udělala. Nebylo toho málo, což oba víme. Musím ti říct, jaká jsi báječná, skvělá a dokonalá. Vždy u mě budeš na prvním místě a chystám se tě nosit na rukou, co mi budou síly stačit. Chci po tvém boku zestárnout.

Chci ti být oporou v těžkých chvílích, být ti mužem, kterého jsi ze mě udělala. Být tvým partnerem. Nikdo se ti nemůže rovnat. Ženu jako jsi ty nelze potkat každý den a já ti mohu jen skromně nabídnout sebe, věrnost a své srdce na dlani. Ty víš, že chci jen tebe i bez cirkusu kolem a i bez majetku, i jako chudou.

Fotogalerie: Ondřej Koptík a Hana Gregorová
39 fotografií

Pořád ses mě ptala, proč si tě chci vzít. Jestli kvůli papíru nebo kvůli zviditelnění či snad majetku. Je to jen proto, že tě miluji a protože to tak cítím. Chci si tě vzít, protože je to tak správné, lásko. Pojďme spolu prolomit ty ledy. Vezmeš si mě?“

Vztah Gregorové a Koptíka trvá teprve několik měsíců. Seznámili se letos na jaře, když šel Ondřej za Hankou na schůzku kvůli mobilnímu operátorovi. Po dvou setkáních přeskočila jiskra a Ondřej kvůli Haně opustil manželku a dvě děti. Pár pak vztah několik měsíců tajil, ale nakonec vše prasklo kvůli fotkám na Koptíkově facebooku. Společně se pak poprvé objevili na svatbě syna Gregorové Ondřeje.

VÍCE O HANĚ GREGOROVÉ A JEJÍM ZASNOUBENÍ>>>ZDE! 

Fotogalerie
35 fotografií