Téměř čtyři roky na žádného jiného muže nepomyslela, jenže pak se zjevil on a vše bylo jinak. „Potřebovala jsem si nechat v domě zprovoznit internet, a tak dorazil nějaký pán, který mi měl vše vysvětlit. Jenže hned v první moment mi něčím připomněl Radka, měl třeba podobnou košili na sobě jako on. Hned jsem ty myšlenky ale zahnala,“ svěřila se Nedělnímu Blesku Gregorová.

Video
Video se připravuje ...

Exkluzivně! Hana Gregorová: Na Radka jsem nezapomněla! S Ondrou je to jiné! David Turek, Martin Hykl

Jenže internet v jejím domě stále nefungoval, jak měl. Tak musel Ondřej Koptík dorazit ještě několikrát. „Najednou se stalo to, že tento mladý muž se mnou začal flirtovat. Když mi prozradil, kolik mu je, tak jsem dokonce propadla v hlasitý smích. Až mi tekly slzy,“ popisovala začátek vztahu Hana. „Nikdy jsem starší přítelkyně neměl, ale najednou mi něčím učarovala a já se do ní zamiloval,“ doplnil ji Koptík, který v té době už žil s manželkou odděleně.

„Všechny kamarádky mi říkaly, ať si to užívám a že pak aspoň budu mít v domově důchodců na co vzpomínat. S tím jsem také do toho poprvé šla. Jenže když proběhl první sex, tak mi Ondra začal vypisovat doslova litanie. Ale já odpovídala jen smajlíkem,“ svěřila Gregorová, podle které právě tahle »hra« způsobila, že po ní mladý muž začal víc a víc šílet. A výsledek? Jen pár měsíců poté jsou krok od svatby!

Podívejte se na romantickou žádost o ruku Ondřeje Koptíka!

Video
Video se připravuje ...

Exkluzivně: Takhle zajíček Ondra (31) žádal Gregorovou (63) o ruku! David Turek, Martin Hykl

Vše o Ondřeji Koptíkovi a Haně Gregorové naleznete: ZDE!

Fotogalerie
47 fotografií