Stočesová se i v pokročilém stádiu těhotenství cítí skvěle, a to i přestože venku panují tropická vedra. V puntíkatých šatech se pochlubila obřím pupkem, ve kterém dřímá její druhý potomek.  Zda si ale pod srdcem nosí chlapečka, nebo opět holčičku nechtěla prozradit.

"Zatím si to chceme nechat pro sebe. Určitě se to dozvíte, až se miminko narodí," říká Stočesová, která přibrala už pěkných dvacet kilogramů.  "S dcerou jich bylo třiadvacet, tak tuším, že se k tomuhle číslu zase přiblížím," usmívá se Kateřina, která si z nabraných kil nedělá vrásky.

"Vůbec mi to ale nevadí. Ono to pak půjde zase rychle dolů. Hlavní je, aby bylo mimčo zdravé, kila jsou až na stopadesátém místě," upřesňuje Stočesová, která už vyrazila do dětského obchodu v Hostivici vybírat výbavičku.

Dceru rodila císařským řezem, jak to bude u druhého dítěte, zatím neví. "Vůbec jsem to ještě neřešila. Nechám to na svém porodníkovi," vysvětluje Kateřina.  S přítelem Alešem Kocem už má Stočesová tříletou dcerku Annu Marii a ta se prý na svého sourozence zatím vůbec netěší. Tak uvidíme, jak se to změní po porodu.