Kníže Karel Schwarzenberg (76) – Jana Vopěnková (25) : Rozdíl 51 let

Lídr strany TOP 09 Karel Schwarzenberg se poprvé ve společnosti objevil se svou ramlicí Janou Vopěnkovou na letošních Slavících. Podle jejích kamarádů Jana randí s knížetem teprve dva měsíce a už do ní vrazil více než 200 tisíc Kč. Vopěnková má za sebou skandální erotickou minulost jak s muži, tak s ženami.

Skladatel Petr Hapka (68)  – Kateřina Klepišová (20) : Rozdíl 48 let

Petr Hapka se o 48 let mladší milenkou pochlubil začátkem roku 2012. Poprvé ji vyvedl na galavečer Českého lva. Scházet se začali ale už před třemi lety, kdy bylo dívence teprve 17 let. Kateřina si pochvalovala divoký sex. Letos v únoru se rozešli, Hapku následně zmohly zdravotní problémy a s alzheimrovou chorobou skončil v nemocnici.

Dirigent Libor Pešek (80) – Dagmar Zázvůrková (32) : Rozdíl 48 let

Ženatý dirigent se vídá se zpěvačkou Zázvůrkovou už dlouho, oficiálně ji ukázal až na srpnovém koncertě Noc na Karlštejně. Zázvůrková díky vztahu se světoznámým dirigentem nespočet zajímavých pracovních nabídek.

Zpěvák Petr Janda (71) – Alice Jandová (31) : Rozdíl 40 let

Dvakrát rozvedený a třikrát ženatý rocker si potrpí na krásné a mladší ženy. Jeho poslední manželkou je Alice, se kterou má dcery Anežku a Rozárii. Alice si o 40 let staršího Jandu vzala v roce 2009. Předtím pracovala jako zdravotní sestra.

Moderátor Ivan Vyskočil (67) – milenka Kristýna (27) : Rozdíl 40 let

Čtyřikrát ženatý Ivan Vyskočil během posledních let vystřídal několik velmi mladých milenek.  Jeho poslední přítelkyně Kristýna je o 40 mladší a je věrnou kopií jeho exmanželky Turkyně Anife. STejně jako Anife má exotický vzhled. Vyskočil se nemůže nabažit jejího mladého těla a všude kudy chodí, ji osahává.

Zpěvák Karel Gott (74) – Ivana Gottová (37): Rozdíl 37 let

Další zdravotní sestra, která klofla staršího boháče je Ivana Gottová, rozená Macháčková. S Karlem začala randit v roce 2000 a po osmi letech se stala první ženou, která Gotta dostala do chomoutu. Spolu mají dvě dcery. Gott zahrnul Ivanu nejen luxusem, ale díky němu se z ní stala moderátorka a ostře sledovaná celebrita.

Zpěvák Jan Nedvěd (66) – manželka Pavlína (31): Rozdíl 35 let

Písničkář Honza Nedvěd si loni během svého koncertu v Lucerně vzal po dvanácti letech svou přítelkyni Pavlínu Jiráskovou. V době, kdy spolu začali chodit, bylo Pavlíně pouhých 19 let. Nedvěd by se rád od Pavlíny dočkal svého již šestého potomka, ovšem to jeho žena odmítá.

Architekt Jan Kaplický (†71) – Eliška Kaplicky (35): Rozdíl 33 let

Světoznámý architekt poznal svou lásku Elišku Fuchsovou v roce 2004 během natáčení filmu Profil. O tři roky později se vzali. Eliška porodila jejich jedinou dceru Johanku 14. ledna 2009, tedy v den, kdy Kaplickému selhalo srdce a na ulici v Dejvicích zemřel. Eliška coby filmová producentkas ním začala natáčet snímek Oko nad Prahou  projektu Národní knihovny, který však již spolu nedokončili.

Producent František Janeček (68) – Tereza Mátlová (37): Rozdíl 31 let

Už jedenáct let si operní pěvkyně Tereza Mátlová užívá luxusu po boku hudebního bosse a zakladatele legendární skupiny 80. let Kroky Františka Janečka. Po osmi letech soužití mu Tereza porodila dceru Emilly Ann a stala se matkou na plný úvazek. Díky Janečkovi však procestovala celý svět. Žila střídavě v Americe, Čechách a Dominikánské republice.

Bavič Karel Šíp (67) - Iva Šípová (38): Rozdíl 29 let

Populární bavič Karel Šíp po dvaceti letech manželství odkopl zpěvačku Marcelu Holanovou, kvůli mladičké brunetce Ivě Havránkové. S Holanovou se před třinácti lety rozvedl, ovšem ta Šípovy kopačky dodnes nepřekousla. Dodnes se s ním soudně tahá o peníze. Šíp si mezitím svou lásku Ivu vzal v roce 2007 a dnes spolu mají syna Honzíka.

Odbornice na partnerské vztahy Mgr. Šárka Bezvodovská radí mužům, jak si udržet mladší partnerku:

1) Udržet s mladší generací krok ve všech směrech

- nenutit partnerku žít pohodlný a stařecký život jeho vrstevníků

- společně s partnerkou sdílet veškeré aktivity

- aktivně se zapojit do společenského života

- sdílet a zajímat se o zájmy lidí mladších generací

- snažit se zapojit i do fyzicky náročnějších a riskantnějších aktivit

 

2) Dbát na svůj fyzický vzhled

- brát na vědomí fakt, že žádná žena nechce upoceného pupkáče

- udržovat se ve formě, tzn. provozovat sportovní aktivity

- dbát o svůj zevnějšek – vlasy, nehty, čisté oděv atd.

 

3) Mít zájem o sexuální život

- starší pánové budou muset více překonávat svou lenost a pohodlnost

- snažit se udržet v sexuálním životě krok s mladší partnerkou (ženy dosahují vrcholu svého sexuálního života ve 38 letech, kdežto pánové kolem 50ti let začínají lenivět)