Karin Babinskou spíše lidé znají jako novou přítelkyni Richarda Krajča, který kvůli ní opustil svoji manželku Martinu, než jako režisérku nejnovějšího českého filmu Křídla Vánoc. S tou se v současnosti rozvádí, což i sám potvrdil. "Ano, rozvádíme se. To je vše, co k tomu řeknu. Prosíme všechny, aby respektovali naše soukromí," řekl iDNES.cz Richard Krajčo.

A jak se vůbec ti dva dali dohromady? Karin Babinská byla oslovena, aby natočila pozitivní film a v té době již měla námět filmu Křídla Vánoc v hlavě. Tento film, který má zachycovat neopakovatelnou atmosféru zimy a období Vánoc, zapůsobil i na ní samotnou, přestože to vůbec nečekala.

Dostala jsem ten největší dar

„Když jsem začínala točit, žila jsem vlastně velmi spokojený život. Byla jsem zvědavá, co mi ten film přinese,“ přiznala pro Lidové noviny Babinská. Přinesl jí daleko víc, než čekala.  Nová láska ji zasáhla jako blesk z čistého nebe. „Dostala jsem ten největší dar, lásku,“ svěřila se Karin.

Tu vůbec netrápí, že Richarda odvedla od manželky Martiny Poulíčkové. „ Přestože jsem velmi milovala i předtím, tahle láska je tak silná, že otočit se k ní  zády by bylo jako ignorovat celý vesmír,“  prozradila Karin o lásce s Krajčem.

V existenci toho „pana pravého“ ale příliš nevěří. „Některým z nás se podaří najít takzvaného duálního partnera, tu jedinou správnou druhou polovinu, ale to je dar a děje se velmi zřídka. Věřím, že všichni takového partnera tady na Zemi někde máme, jenže pravděpodobnost, že ho potkáme, je poměrně malá,“ ukázala svůj pohled režisérka.    

Podle toho, co Karin o Krajčovi říká, měl by to být její duální partner. Uvidíme, jak to novému páru českého showbyznysu bude klapat a jak dlouho to spolu vydrží.