Psychický blok z loňské květnové nehody prý Farna neměla. Mladá hvězda přitom při této nehodě málem přišla o život. Sjela ze silnice, po padesáti metrech narazila do stromu a přetočila se o 180 stupňů. Její tiguan skončil na střeše. Z hrozivě vypadající nehody vyvázla jen s pár odřeninami. Řidičák tehdy měla sotva půl roku. „Bála jsem se, že budu mít trauma, ale naštěstí to bylo v pohodě. Mám z toho strašnou radost,“ přiznala Farna v pořadu Limuzína.

Aby toho nebylo málo, tak se zpěvačka hned odměnila novým autem. Nadělila si Audi Q3. „Mám teď audinku. Říkali mi, že je po tom autě velká poptávka a že budu čekat pět měsíců, tak jsem řekla, že to nevydržím a vzala jsem si to, které bylo vystavené v autosalonu a hned jsem si ho odvezla,“ pochlubila se Farna novým vozem.

Nové auto a nový přítel

Farne se v poslední době daří. Krom nového vozu má také nového přítele. Češka s polskými kořeny potvrdila svůj vztah s kytaristou Martinem Chobotem, který je součástí její kapely. „My jsme spolu čerstvě, nafotili nás, takže to tajit nebudu. Je to kluk můj z kapely, se kterým hraju čtyři roky, takže se známe úplně nejlíp. Není to nikdo nový, prostě z přátelství se přerodilo něco víc, takže to bylo takový hezký,“ dodala Ewa.

Fotogalerie
6 fotografií